- Güncellendi - M3u Multi Panel Combo Tarayıcı v1.9 - Alfa

Pythonun eski versiyonları win 7 e yükleyip tarama yapabiliyordum.Ama bu verilen bu program arkadaşların yorumlarına bakılırsa daha pratik görünüyor.Denemek istemiştim.Yalnız bu programla ve daha önceki verilen comboyu denedeğimde hit alamadım.Farklı bir ayar mı var

Pythonun eski versiyonları win 7 e yükleyip tarama yapabiliyordum.Ama bu verilen bu program arkadaşların yorumlarına bakılırsa daha pratik görünüyor.Denemek istemiştim.Yalnız bu programla ve daha önceki verilen comboyu denedeğimde hit alamadım.Farklı bir ayar mı var
kullandıgın panelden kaynaklı olabılır.

Günaydın
İş yerindeki pc de deneme yaptım
8 gb ram ve 1050 ekran kartı var
2 adet panel taratmama rağmen pc kitleniyor
acaba bu programın lite versiyonu gibi bir şey yapılır mı
en fazla 2 veya 3 taramaya izin verecek.
bulduğu hitleri check etmeyecek
o tarz bir şey yapılırsa bence herkes kullanabilir.
Alfaya çektiğime pişman oldum stabil oldu derken perişan ettim programı.😅 Neyse sistemi baştan aşağı günceller yayınlarım duruma göre artık o son sürüm olur olmaz karar veririz hocam.

Alfaya çektiğime pişman oldum stabil oldu derken perişan ettim programı.😅 Neyse sistemi baştan aşağı günceller yayınlarım duruma göre artık o son sürüm olur olmaz karar veririz hocam.
tamamdır hocam beklemedeyiz :D

<Program Güncellemesi>
V1.6 - Alfa

Program stabilitesi gözden geçirildi ama elimde güncel bilgisayarımdan alt seviye bir bilgisayar olmadığı için hiç deneme yapamadım bilginiz olsun.
İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi.​

<Program Güncellemesi>
V1.6 - Alfa

Program stabilitesi gözden geçirildi ama elimde güncel bilgisayarımdan alt seviye bir bilgisayar olmadığı için hiç deneme yapamadım bilginiz olsun.
İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi.​
iş yerindeki pc ile deniyorum şimdi. sonuçları yazarım

1

3 panel tarattığımda kitleniyordu

şimdi 5 panel ile test ettim sadece şu kadarcık bir artış oldu. :D

Bu arada yine checker görevi görebiliyor onu kaldırmadım. Sadece stabilite açısından düzenlemeler yaptım.

Herkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.

Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.

Ben size örnek olarak combo ve panel vereceğim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.

Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.

Program v1.6 - Alfa sürüme güncellendi.
------------------------------------------------------
Bu sürümde daha stabil çalışacağını düşünüyorum en azından yaptığım testler sonucunda bu kanıya vardım. Yine de yoğun stres altında ne tepki verir ön göremiyorum "beta" sürüm olduğunu göz önünde bulundurun lütfen. :)

Zip Şifresi: 1234​

Ekli dosyayı görüntüle 4242
ellerinize emeginize saglık kardesim

Muhtemelen anti virüs sebebi ile bu hatayı alıyorsunuzdur yani tam emin olmamakla birlikte sebep bu gibi gözüküyor. Benim bazı kullanıcıların testleri sonucu şu an sorunsuz çalışıyor olması gerekiyor. :)
uğraşman bile yeterli başarılar kardeşim.
Teşekkür ederim. :)
ellerinize emeginize saglık kardesim

Muhtemelen anti virüs sebebi ile bu hatayı alıyorsunuzdur yani tam emin olmamakla birlikte sebep bu gibi gözüküyor. Benim bazı kullanıcıların testleri sonucu şu an sorunsuz çalışıyor olması gerekiyor. :)

kendiliğinden düzeldi sorun. tekrar çalıştırdım. yalnız program çalışırken interneti kullanamıyorum. internet yok gösteriyor ama program bulmaya devam ediyor.
1739202692669

Konuyu görüntüleyenler

Geri