Öneri (GÜNCELLEME) TÜRKÇE SESLENDİRME 4K FİM VE DİZİ İÇERİKLERİ İÇİN EN İYİ WEB SİTESİ

Konular
10

Vidbinge Nedir?​

, kullanıcılarına en son çıkan filmleri ve dizileri yüksek kalitede sunan bir platform. Hızlı yükleme süreleri ve çeşitli video kalitesi seçenekleri ile her izleyiciye hitap ediyor. Ayrıca, kullanıcılar için hazırlanan listeler ve öneriler sayesinde keşfetmek de oldukça kolay.

Freek Hakkında​

ise geniş içerik arşivi ve sürekli güncellenen kataloguyla öne çıkıyor. Farklı türlerdeki film ve dizileri bulmak için harika bir yer. Ayrıca, kullanıcıların favori içeriklerini kolayca kaydedebilmeleri, izleme deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

Reklamlar konusunda, kullanmanızı tavsiye ediyorum. Eğer kullanmak istemiyorsanız, vidbinge için sağ üst köşedeki üç çizgi seçeneğinden "Settings" sekmesine tıklayarak "Enable Ads" ayarını kapatabilirsiniz.

Güncelleme: Artık , Amazon ve Netflix içeriklerini Türkçe seslendirme seçeneği ile sunmaktadır. WHVX Mirrors sağlayıcısından izlemek istediğiniz içeriğin dağıtımcısını seçerek Türkçe seslendirme seçenekleri ile içeriklerinizi izleyebilirsiniz. Bu sayede, aradığınız filmleri ve dizileri daha keyifli bir şekilde takip edebilirsiniz.

İyi seyirler!

Son düzenleme:
not: vidbinge gelişmiş bir web sitesi, freek ise gelişmekte olan bir web sitesi

Altyazı konusunda sıkıntılar var sanırım 2 site için de. Türkçe altyazı bulmak zor olabiliyor. Türkçe içeriğin az olduğunu belirtmekte fayda var.

bu siteden virüs bulaştım ... web tarayıcısı üzerinden dikkatli olun

Altyazı konusunda sıkıntılar var sanırım 2 site için de. Türkçe altyazı bulmak zor olabiliyor. Türkçe içeriğin az olduğunu belirtmekte fayda var.
İçeriğe girdiğinizde, sağ alt köşedeki çark simgesine tıklayın. Ardından "Altyazı Ayarları" seçeneğini seçerek mevcut altyazıları görüntüleyebilirsiniz. Eğer istediğiniz dilde altyazı mevcut değilse, "OpenSubtitles" seçeneğini kullanarak dilediğiniz altyazıyı bulabilirsiniz.

Diğer site için üzgünüm; şu an geliştirilmekte olan bir platform mevcut. Mevcut altyazıları kullanabilirsiniz, ancak ikinci altyazı seçeneği şu anda aktif değil. İlerleyen zamanlarda bu özelliğin eklenmesini umuyorum. Geliştirmeler tamamlandığında daha fazla seçenek sunulacak.

@rolls_royce hocam denedim opensubtitle kısmını denedim ama hiç bir şey bulmadı 2-3 içerikte. Hem zaten 10-15gb'lık bazen 25gb'lık DTS'li Dolby'li olarak indiriyorum filmleri ve öyle izliyorum. O yüzden bana pek mantıklı gelmese de çok güzel bir proje. Bence bu tarz işlerde künye mantığı olsa çok daha güzel olabilirdi. Mesela Bruce Willis'in oynadığı filmlerden Milla'ya ulaşmak gibi. Veya x yonetmenin işlerinde sadece y oyuncuların oynadığı işler veya aksiyon filmleri gibi filtreleme gelse 1920'den bu yana eski olan filmleri de eklense mükemmel olabilirdi.

@rolls_royce hocam denedim opensubtitle kısmını denedim ama hiç bir şey bulmadı 2-3 içerikte. Hem zaten 10-15gb'lık bazen 25gb'lık DTS'li Dolby'li olarak indiriyorum filmleri ve öyle izliyorum. O yüzden bana pek mantıklı gelmese de çok güzel bir proje. Bence bu tarz işlerde künye mantığı olsa çok daha güzel olabilirdi. Mesela Bruce Willis'in oynadığı filmlerden Milla'ya ulaşmak gibi. Veya x yonetmenin işlerinde sadece y oyuncuların oynadığı işler veya aksiyon filmleri gibi filtreleme gelse 1920'den bu yana eski olan filmleri de eklense mükemmel olabilirdi.
Öncelikle altyazı konusundaki sıkıntılar için özür dilerim. Film ve dizi keşfi için mevcut platformların sınırlı filtreleme seçenekleri bazen yetersiz kalabiliyor. Önerdiğim platformlar tür, yıl ve ülke gibi genel kategorilerle sınırlı kalırken, daha detaylı bir arama yapmak isteyenler için farklı bir seçenek aramak faydalı olabilir.

Bu noktada, detaylı filtreleme özelliklerine sahip bir ni öneriyorum. Bu site sayesinde, izlemek istediğiniz içerikleri çok daha spesifik kriterlere göre bulabilirsiniz. Beğendiğiniz film veya diziyi buradan inceledikten sonra, ismini Türkçe olarak önerdiğim diğer platformlarda aratarak, istediğiniz içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Merhaba, vidbinge sitesinde her filmde yok ama @rolls_royce tarifi üzerine ben alt yazılı film izledim, yani alt yazı oluyor deneyin göreceksiniz.

Öncelikle altyazı konusundaki sıkıntılar için özür dilerim. Film ve dizi keşfi için mevcut platformların sınırlı filtreleme seçenekleri bazen yetersiz kalabiliyor. Önerdiğim platformlar tür, yıl ve ülke gibi genel kategorilerle sınırlı kalırken, daha detaylı bir arama yapmak isteyenler için farklı bir seçenek aramak faydalı olabilir.

Bu noktada, detaylı filtreleme özelliklerine sahip bir ni öneriyorum. Bu site sayesinde, izlemek istediğiniz içerikleri çok daha spesifik kriterlere göre bulabilirsiniz. Beğendiğiniz film veya diziyi buradan inceledikten sonra, ismini Türkçe olarak önerdiğim diğer platformlarda aratarak, istediğiniz içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz.
Hocam siz bana bakmayın zaten bilgim fazla olduğundan bi tık hava atıyorum sayın. Normalde film dizi takibi için Trakt.tv sitesini kullanıyorum TMDB ve IMDB'yi sürekli kullanıyorum. Ben genelde filmleri stream olarak değil de indirerek izliyorum mümkün mertebe altyazı veya içerik düzgün 5.1 Atmos yada Dolby ses olanakları gibi içeriklerle.

TMDB alternatifi bir site:

İzlediğiniz dizi film animeleri işaretlediğiniz ve oyuncudan ses sanatçısına kadar yılından türüne kadar yönetmeninden oyuncusuna kadar detaylı listeleme yapabildiğiniz ve bir birinizi ekleyip filmlere oy verebildiğiniz güzel bir takip sitesi. Öneririm

Filmlerle ilgili Poster logo ve benzeri detaylı ve kaliteli içerikleri bulabileceğiniz bir web sitesi. Ben bu siteyi KODI veya LaunchBox isimli 2 ayrı programlarda film dizi kapakları ve logolarını kullanmak için kullanıyorum. Şiddetle Öneririm.

Filmleri yönetmek için aktif kullandığım uygulama olan Kodi

Oyunlar için kullandığım arayüz (BigBox arayüzü Ücretli ancak Launchbox arayüzü ücretsiz) Korsan da bulunabiliyor ama ben lisansını aldım sırf adamları desteklemek için. Tüm Emülatörleri ve Windows oyunlarını ekleyebiliyor çok daha güzel bir görsel şölen haline getirebiliyorsunuz.

Geri