✅GÜNCELLEME ⭐Prime Store - TV Uygulama ve Playlist Marketi 🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline sağlık hocam, telefon iOS olduğundan birşey yapamıyorum ama eve varınca tv ye kuracağım. Allah kolaylık versin

hocam şuan 61 tane kullanıcı olmuş bunun çoğunluğu google kaydı ama bilemedim sizde hata mesajı vs çıktıysa onu söyleyin. hatta mi stick cihaznda anlık şimdi denedim giriş yaptım google yeni kayıt. telefona kurun oradan kaydınızı yapın telefonda profil kısmında qr ile giriş özelliği var en son çare oradan girebilirsiniz.
Google'dan giriş yapıyorum girmiyor boşa dönüp duruyor

Daha önce büyük kolaylık sağlamıştınız unlinked ile uzun süre kullandık bu yeni uygulamaya belli ki çok emek verilmiş hatalar olabilir zamanla düzelcekti ayrıca gönüllü olarak yapılan bir hizmete sürekli çamur atan bir teşekkür zor görenler illa ki olacaktır bence görmezden gel son olarak unlinked ile ilgili yorumunu okudum bence ileride zaman kalırsa tamamen rafa kaldırmak yerine devam edilebilir çünkü oturmuş bir sistem var ilgilenmek zor da olsa yedekte dursun çünkü gelişme sürecinde uygulama kolay gelsin iyi günler

isteğe bağlı olarak uygulamanın downloader kodu eklendi ve ilk mesajdaki linkde güncellendi. artık her zaman son sürümü indirecek şekilde ayarlandı.

isteğe bağlı olarak uygulamanın downloader kodu eklendi ve ilk mesajdaki linkde güncellendi. artık her zaman son sürümü indirecek şekilde ayarlandı.
Eline emeğine sağlık👏👏

teşekkürler elinize sağlık

Hocam TV sürümünde yazılar bana mı küçük geldi biraz yoksa gözler mi bozuldu benim iyice😊🙏

Hocam TV sürümünde yazılar bana mı küçük geldi biraz yoksa gözler mi bozuldu benim iyice😊🙏
hocam tv ler kimisi geniş kimisi küçük. temel bir base değer ayarlı ama yinede büyütüp küçültmek için bir özellik var zaten. keşfet yazısına 10 kez arka arkaya basın ekrana çözünürlük ayarı çıakcak oradan dilediğiniz ayarda ayarlayabilirsiniz.

Müthiş hizmet valla umarım uzun süre ayakta kalır

uygulama ara yüzü güzei olmuş bakıp deneyeceğiz twşwkkürler

Hocam yanlis anlamazssaniz uyelikle neden giriş var applink vs de uyeliksiz indirebiliyoruz sizde böyle birsey yapabilirsiniz diger marketlerle yarismak icin zaten herkes sizin marketten degilde baska yerdende ulasabilir uygulamalara en azindan uygulamalar uyeliksiz indirilebilir konumda olmali markete uygulama yukleme, yorum yazma veya gelistirici olmak vs gibi ekstra seylere uyelik isteyebilir hem böylece marketi kullanan kişiye bir olanak taninir ne kullanacağını gorur suanda yeni gelen birine üyelik aldirmak tuaf gozukuyor ben sayet korsan bir markete maille kayit olmak istemedim bunla ugrasmak yerine baska seyi tercih ederim sonucta lisanslı uygulamalar kullanmiyorsunuz bu uygulamalar heryerde var bir esneklik taninabilir giris yapmayi atla seklinde

TCL GOOGLE TV KURDUM, google hesabımla giriş yaptım herhangi bir günceleme istemdi benden , yüklü olan netfly uygulaması zararlı olarak gösteriyor ve mobil için bir uygulama sanırım, emeğinien sağlık sınavlarda başarılar dilerim

Elinize sağlık, başarılar dilerim. Uygulama güzel olmuş

Eline sağlık @simurg . Hem zamanından tasarruf edersin dediğin gibi hem de geliştiriciler için bulunmaz nimet. Sağol. Gerekliydi böyle bir şey. Hem senin üstünden yük kalktı. Çok sağlam fikir.

Eline ve emeğine sağlık
@simurg

Hocam yanlis anlamazssaniz uyelikle neden giriş var applink vs de uyeliksiz indirebiliyoruz sizde böyle birsey yapabilirsiniz diger marketlerle yarismak icin zaten herkes sizin marketten degilde baska yerdende ulasabilir uygulamalara en azindan uygulamalar uyeliksiz indirilebilir konumda olmali markete uygulama yukleme, yorum yazma veya gelistirici olmak vs gibi ekstra seylere uyelik isteyebilir hem böylece marketi kullanan kişiye bir olanak taninir ne kullanacağını gorur suanda yeni gelen birine üyelik aldirmak tuaf gozukuyor ben sayet korsan bir markete maille kayit olmak istemedim bunla ugrasmak yerine baska seyi tercih ederim sonucta lisanslı uygulamalar kullanmiyorsunuz bu uygulamalar heryerde var bir esneklik taninabilir giris yapmayi atla seklinde
maalesef hocam üyelik zorunlu bi durum. eğer üyelik kaldırmış olsak her önüne gelen elini kolunu sallayan istediği şekilde kafasına göre hareket edebilir ve bunun yaptırımı söz konusu olamaz üyeliği olmazsa. üyeliği olmalıki kullanırken kurallar olduğunu ve bu kurallara riayet etmesi gerektiğini bilsin yorumlarda orda burda uygunsuz bir davranış sergileyemesin yada en açık sözle bana yada geliştiricielrden birine yada herhangi birine ana bacı kayacak birisine herhangi bir yaptırım yapamayız üyeliği olmazsa. şuan bu uygulamada hem güvenlik konusunda hemde içeriklerin takip edilmesi konusunda üyelik eklenmesi zorunlu ki yaptımı uygulayabilelim ve uygulamanın ömrünü koruyabilelim. yada şöyle düşünün playstore size neden üyelik girişi zorunlu tutuyor düşünürseniz cevaplar oluşacaktı kafanızda. dışardan indirmek isteyen tabiki yine indirebilir. kim nerden indirirse indirsin.

TCL GOOGLE TV KURDUM, google hesabımla giriş yaptım herhangi bir günceleme istemdi benden , yüklü olan netfly uygulaması zararlı olarak gösteriyor ve mobil için bir uygulama sanırım, emeğinien sağlık sınavlarda başarılar dilerim
üstteki indirme linkini güncelledim hocam her seferinde en son sürümü indirmek üzerine ayarlandı. evet netfly gibi uygulamalarda virustotal taramaları açık ve net bu kullanıcının kendi takdirine bırakılmış bir durum indirmek yada indirmemek. ben şahsen kullanmıyorum yada kullansaydım sadece tv için oaln versiyınu seçip indirirdim.

güncellemeye gelince yeni bir güncelleme ekliyorum. bu daha çok geliştiriciler için gerekli bikaç özellikti. normal kullanıcılarda görünen arayüz değişikliği vs değil. tamamen fonksiyonel işlemlerle alakalı ve içerik yükleyicileri ilgilendiren durumlr. test ettikten sonra güncellemeyi yayınlarım muhtemelen sabah uyandığınızda güncelleme görürsünüz.

Teşekkür ederim

maalesef hocam üyelik zorunlu bi durum. eğer üyelik kaldırmış olsak her önüne gelen elini kolunu sallayan istediği şekilde kafasına göre hareket edebilir ve bunun yaptırımı söz konusu olamaz üyeliği olmazsa. üyeliği olmalıki kullanırken kurallar olduğunu ve bu kurallara riayet etmesi gerektiğini bilsin yorumlarda orda burda uygunsuz bir davranış sergileyemesin yada en açık sözle bana yada geliştiricielrden birine yada herhangi birine ana bacı kayacak birisine herhangi bir yaptırım yapamayız üyeliği olmazsa. şuan bu uygulamada hem güvenlik konusunda hemde içeriklerin takip edilmesi konusunda üyelik eklenmesi zorunlu ki yaptımı uygulayabilelim ve uygulamanın ömrünü koruyabilelim. yada şöyle düşünün playstore size neden üyelik girişi zorunlu tutuyor düşünürseniz cevaplar oluşacaktı kafanızda. dışardan indirmek isteyen tabiki yine indirebilir. kim nerden indirirse indirsin.
Hocam tam olarak dediğimi amlamadiniz sanirim soylemek istedigim indirme ve markette gezinme uyeliksiz olsun yorum yazmayi elbette kontrol edin bunu bende istemem markerletin fonksiyonlari kullanmak icin uyelik isteyebilirsiniz bu normal aptoide veya apkmirror mesala size bunlari ornek gosterebilirim indirmek ve gezmek serbest ama yorum yazma markete uygulama yukleme vs gibi marketin fonksiyonlarını kullanmaya üyelik istiyor bence bu biir eksi sizin icin siz profesyonel bir market değilsiniz googleplayle karsilastirmaniz anlamsiz yinede siz bilirsiniz ben deneyecektim hevesle ama bu yuzden vazgectim tekrar elinize sağlık teşekkürler

Hocam tam olarak dediğimi amlamadiniz sanirim soylemek istedigim indirme ve markette gezinme uyeliksiz olsun yorum yazmayi elbette kontrol edin bunu bende istemem markerletin fonksiyonlari kullanmak icin uyelik isteyebilirsiniz bu normal aptoide veya apkmirror mesala size bunlari ornek gosterebilirim indirmek ve gezmek serbest ama yorum yazma markete uygulama yukleme vs gibi marketin fonksiyonlarını kullanmaya üyelik istiyor bence bu biir eksi sizin icin siz profesyonel bir market değilsiniz googleplayle karsilastirmaniz anlamsiz yinede siz bilirsiniz ben deneyecektim hevesle ama bu yuzden vazgectim tekrar elinize sağlık teşekkürler
Öncelikle simurg eline sağlık. Ama arkadaşın dediğine bende katılıyorum.

Tr m3u linklerinde indirme yapmıyor duzeltirseniz sevinirim.tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri