Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eski sistem hayır, yeni sistem evet. Eskiden yayınları çeken kişi m3u haline getirip dağıtım yapabiliyordu herkeste çalışıyordu şu an ip koruma var yani çeken kişi m3u haline getirip dağıtsa da dağıtan kişi harici çalışmaz bir sunucu kiralayıp yayınları çekip birde bu sunucuya kendi vpn ağınızı kurup daha sonra bu cihazınızı sunucuda açtığınız vpn adresine bağlarsanız muhtemelen sunucuda çekilen ve otomatik güncellenen m3u yayınları açılır ama sadece bir teori mantıken düşününce elverişli bir sistem çünkü kendi vpn ağınız olmuş olacak ve m3u listesini izlemek istediğiniz cihazı o vpn ağına bağlamış olacaksınız böylece o sunucu üstünden internete çıkış yapılacak yani ip adresi sunucu ip olacak e yayınlar da ip koruma var dedik kim çekerse onun ip adresinde açılır dedik buda hâliyle olanak sağlıyor ama sadece teori çünkü herhangi bir deneme yapmadım.Buraya atın diye demiyorum ama kablo tekrardan çalışıyor mu, bayağı iyiydi o.
@patr0n teorinde haklısın client ip atıyor istek yapan kullanıcıya sadece o kullanıcı yayını izleyebiliyor ama 2 günde 1 tekrarlamak gerekiyor token süresi bitince yayınlar gidiyor türkiye üzeri bir sunucu satın almak gerekirEski sistem hayır, yeni sistem evet. Eskiden yayınları çeken kişi m3u haline getirip dağıtım yapabiliyordu herkeste çalışıyordu şu an ip koruma var yani çeken kişi m3u haline getirip dağıtsa da dağıtan kişi harici çalışmaz bir sunucu kiralayıp yayınları çekip birde bu sunucuya kendi vpn ağınızı kurup daha sonra bu cihazınızı sunucuda açtığınız vpn adresine bağlarsanız muhtemelen sunucuda çekilen ve otomatik güncellenen m3u yayınları açılır ama sadece bir teori mantıken düşününce elverişli bir sistem çünkü kendi vpn ağınız olmuş olacak ve m3u listesini izlemek istediğiniz cihazı o vpn ağına bağlamış olacaksınız böylece o sunucu üstünden internete çıkış yapılacak yani ip adresi sunucu ip olacak e yayınlar da ip koruma var dedik kim çekerse onun ip adresinde açılır dedik buda hâliyle olanak sağlıyor ama sadece teori çünkü herhangi bir deneme yapmadım.![]()
O yüzden listenin otomatik güncelleme olması lazım.@patr0n teorinde haklısın client ip atıyor istek yapan kullanıcıya sadece o kullanıcı yayını izleyebiliyor ama 2 günde 1 tekrarlamak gerekiyor token süresi bitince yayınlar gidiyor türkiye üzeri bir sunucu satın almak gerekir
Belki de kablo TV'nin gizli bir user-agent'i vardır. İşin o kısmını düşündünüz mü?@patr0n teorinde haklısın client ip atıyor istek yapan kullanıcıya sadece o kullanıcı yayını izleyebiliyor ama 2 günde 1 tekrarlamak gerekiyor token süresi bitince yayınlar gidiyor türkiye üzeri bir sunucu satın almak gerekir
O kısmı hiç aklıma gelmediBelki de kablo TV'nin gizli bir user-agent'i vardır. İşin o kısmını düşündünüz mü?
Belki de kablo TV'nin gizli bir user-agent'i vardır.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bkz. Duyuru - Forumun Kapalı Kalması Hakkındaİyi günler arkadaşlar m3u ve m3u8 ler artık paylaşılamıyor mu yerine nasıl bir sistem geldi ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan paylaşabilir mi ? Teşekkür ederim şimdiden
Legal ise paylaşmak serbest anladığım kadarıylaİyi günler arkadaşlar m3u ve m3u8 ler artık paylaşılamıyor mu yerine nasıl bir sistem geldi ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan paylaşabilir mi ? Teşekkür ederim şimdiden
Molum yoksa serbest ti akşamLegal ise paylaşmak serbest anladığım kadarıyla
Öyle gibi deniyor ama diyelim ki ben bir liste buldum, sadece ulusal kanallar var diye sorun olmaz diyip paylaştım, sonra liste sahibi kanallar ekleme/değişiklik yaparsa ve istenmeyen içerikler eklerse ne denecek merak ediyorum. Burası mimlendi, her konuşma her paylaşım anında şikayetçilerin önüne düşüyor. Bu yüzden ulusal paylaşırken bile çekingen olunuyor olabilir. Ki paylaşılsa bile artık ilgili kategori yok, nerede paylaşılacak. Tam güvenlik için paylaşımlar kontrolden geçip de üyelere açılmalı belki, ama bu sefer de dediğim gibi listenin sonradan değişme riskine müdahale etmek zor.Legal ise paylaşmak serbest anladığım kadarıyla
millet normali bulsa öpüp başına koyacak sen azerbaycan istiyonAzerbaycan kanallari m3u listesi lazim
@tehiaga Dm gel kardeşimAzerbaycan kanallari m3u listesi lazim
Çok teşekkürler dendim çok sorunsuz çalışıyorBüyük Ustam ellerine sağlık