Güncel m3u için Python uygulaması

ersin

Üye
Konular
1
Herkese merhaba bir kişinin telefonunda Python 3 uygulama gördüm Android cihazdı güncel m3u dosyalarını bu uygulamadan arttığını ve bulduğunu söyledi bana da cihazından gösterdi. Kişiyi tanımıyorsun soramadım. Python bir yazılım dili eve geldim Python sitesinden kaynağından indirmek istesem de bulamadım. Var mı böyle birsey gerçekten bu uygulamadan güncel bulmak mümkün oluyor mu? Ben Android için Python uygulamasını nasılsın bulabilirim

şöyle bişey var ama konu ile bağlantısını bulamadım , tamamlayıcı ekstra bir program olabilir yanında. ekran görüntüsünü hatırlıyor musunuz @ersin

Python bir yazılım dilidir kendisini severek kullanırım fakat bahsettiğiniz olay için kod yazmanız gerekiyor yani bir python programı geliştirmeniz gerekiyor o zaman @dehakan7 abimin verdiği pydroid uygulaması ile bu programı çalıştırabilirsiniz eğer güncel iptv m3u linkleri konuma bakarsanız mobilden tarattığım linklerin ekran görüntüsünü görebilirsiniz pydroid ile çalıştırıyorum :)

Python bir yazılım dilidir kendisini severek kullanırım fakat bahsettiğiniz olay için kod yazmanız gerekiyor yani bir python programı geliştirmeniz gerekiyor o zaman @dehakan7 abimin verdiği pydroid uygulaması ile bu programı çalıştırabilirsiniz eğer güncel iptv m3u linkleri konuma bakarsanız mobilden tarattığım linklerin ekran görüntüsünü görebilirsiniz pydroid ile çalıştırıyorum :)
15,-16 Aralık güncelleme si sonrası yeni güncel liste 4 göz bekliyor patron eline zekana sağlık

Geri