Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
1 ayy sonra gideceğim, şu an Makedonya Üsküp'teyim ve bira ve yemekler haricinde fiyalar TR ile aynı diyebilirim hatta bazı ürünler daha pahalı. Batumdan neler alınır neler ucuz tavsiyelerini bizimle paylaşır mısın?Günaydın dostlar. Gürcistan, Batum'dan sevgilerimi gönderiyorum.
İyi eğlenceler1 ayy sonra gideceğim, şu an Makedonya Üsküp'teyim ve bira ve yemekler haricinde fiyalar TR ile aynı diyebilirim hatta bazı ürünler daha pahalı. Batumdan neler alınır neler ucuz tavsiyelerini bizimle paylaşır mısın?
Afiyet olsun görselde ki ne onu ilk defa görüyorum sanırım yöresel bir yiyecek izmirde simite gevrek diyorlar ama izmirin simiti gerçek simittir pekmeze batırılarak yapılır buralarda kiler ekmek hamurundan yapılıyor uydurma simit
Onun ismi Boyoz , yolunuz düşerse yeriz beraberAfiyet olsun görselde ki ne onu ilk defa görüyorum sanırım yöresel bir yiyecek izmirde simite gevrek diyorlar ama izmirin simiti gerçek simittir pekmeze batırılarak yapılır buralarda kiler ekmek hamurundan yapılıyor uydurma simit
Siz İzmirliler o yağlı boyozu sabah sabah nasıl yiyebiliyorsunuz Tanrı aşkına?
Ayıp olmasın diye de 1 boyoz resmi buldumSiz İzmirliler o yağlı boyozu sabah sabah nasıl yiyebiliyorsunuz Tanrı aşkına?
Necip abi"
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?"