atakan1983
Paylaşımcı
- Konular
- 33
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostlar merhaba kullandığım GSE IPTV Free Uygulamasının Ekranında Kocaman bir yazı var bu yazıyı silecek bir babayiğit aranıyor
Biliyorum şimdi diyeceksiniz Satın Al kurtul mevzu o değil anladınız siz onu
Ekli dosyayı görüntüle 16116
Teşekkürler ama bunlar Android cihazlar için ben Macbook cihazda kullanacağımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ıptv smarters lite bunu denedinmi ücretsiz bu bildiğim kadarıyla GSE den daha iyi ıptv smarters pro olanı paralıTeşekkürler ama bunlar Android cihazlar için ben Macbook cihazda kullanacağım
Sende üstad armutun sapı üzümün çöpü şeftalinin rengiTeşekkürler ama bunlar Android cihazlar için ben Macbook cihazda kullanacağım
Zaten hayat bitince bir şekilde hallederler onu dert etmiyorumBedava mezar var anladınız siz onu![]()
Boşver reis maksat sinerji olsun muhabbet güzel böyleSende üstad armutun sapı üzümün çöpü şeftalinin rengi![]()
Bende takılıyorum üstad gırgır şamata olsunBoşver reis maksat sinerji olsun muhabbet güzel böyle![]()
Teşekkürler Bunu denedim fakat uzaktan m3u dosyası eklemeye çalışınca uygulamadan atıyorGSE SMART IPTV v4.4 MAC OSX
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Daha yenisi yok maalesef.
Teşekkürler Bunu denedim fakat uzaktan m3u dosyası eklemeye çalışınca uygulamadan atıyor