GS&FB Düşmanlığı!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cratos09

Üye
Konular
4
SA Arkadaşlar Goygoy adlı Arkadaşımız kim Şampiyon olur diye bir sayfa açmış Bende Nacizane Fikrimi Belirttim Admin Sineteck Konuyu sakıncalı diye kapatmış Saygı duyuyorum kendimi Biraz olsun ifade etmek isterim izninizle, Ben Fanatik FB taraftarıyım ama asla ve asla rakiplerimize küfür etmem aşağılamam hakaret etmem Uzun Yıllar Almanyada yaşadım GS mızın UEFA şampiyonu olduğunda oradaydım Arabamla(BMW 850i Alpina) sokağa çıkan ilk FB liydim Alman Polisi Yolu Kapatarak Bize eşlik ediyordu Arabamda hem FB bayrakları Hem GS Bayrakları vardı Bunu Yerel gazete çıkan fotoğraflarla kanıtlayabilirim Kısacası GS yı hiç sevmem o Benim Rakibimdir amaaa Edirneden sonra Milli takım kadar Değerlidir yanlış anlaşıldıysam özür dilerim Taraftarlar arasında düşmanlığa hakarete kavgaya karşıyım.

SA Arkadaşlar Goygoy adlı Arkadaşımız kim Şampiyon olur diye bir sayfa açmış Bende Nacizane Fikrimi Belirttim Admin Sineteck Konuyu sakıncalı diye kapatmış Saygı duyuyorum kendimi Biraz olsun ifade etmek isterim izninizle, Ben Fanatik FB taraftarıyım ama asla ve asla rakiplerimize küfür etmem aşağılamam hakaret etmem Uzun Yıllar Almanyada yaşadım GS mızın UEFA şampiyonu olduğunda oradaydım Arabamla(BMW 850i Alpina) sokağa çıkan ilk FB liydim Alman Polisi Yolu Kapatarak Bize eşlik ediyordu Arabamda hem FB bayrakları Hem GS Bayrakları vardı Bunu Yerel gazete çıkan fotoğraflarla kanıtlayabilirim Kısacası GS yı hiç sevmem o Benim Rakibimdir amaaa Edirneden sonra Milli takım kadar Değerlidir yanlış anlaşıldıysam özür dilerim Taraftarlar arasında düşmanlığa hakarete kavgaya karşıyım.
Sizin böyle olmanız çok güzel ama ülke (hatta dünya) gerçekleriyle uyuşmuyor, bu forumda spor, siyaset ve din konuları yasaktır. Bir kaç kere denedik, bekledik ama olay "hakem seni kayırdı", "hayır hakemler size yardım ediyor"dan öteye geçemedi. İşin en kötü tarafı, bunlardan en çok canı yananların hiç söz hakkı yok, onlara sen ne düşünüyorsun diye kimse sormuyor :)

Her zaman kavgaya hazırız, bu tip konular eninde sonunda kilitlendi, muhtemelen bu da öyle olacak.

Tamam Üstat Birdaha Bu Konuda Tek Kelime Etmeyeceğim.
Dostum mevzu sizin tek kelime etmeniz değil, keşke herkes sizin gibi düşünse de medeni olarak her şeyi konuşabilsek. Ama birileri illa ki çıkacak ve konuyu saptıracak.

İnsanların futbol gibi hiç bir etkimizin olamayacağı, bizler kavga ederken olayın asıl aktörlerinin milyonlarca euro kazanıp bizden bambaşka hayatlar yaşadığı bu konuda kavga etmeleri bana her zaman çok saçma gelmiştir. Taraftarlar birbirini öldürecek derecelere gelirken, en az anlaşan takımlardaki futbolcular beraber tatile gidiyorlar, ailece görüşüyorlar. Bu normal mi yahu? Daha doğrusu normal olan futbolcuların yaptığı, taraftarlar olarak bizim davranışlarımız çok ama çok abes.

yönetenler milyonları cepler
saha da oynayanlar milyonları cepler
biz burada şampiyonu veya buna benzer muhabbetler ederiz.
Futbol artık zenginlerin gelir kapısı haline geldi amatör ruh denen birşey kalmadı
bu nedenle futbol şahsım adına bitmiştir.

Madem konu açılmış ve yolu bulmuş ve doğru ilerliyor o zaman iki kelam da ben edeyim. Küçükken akrabalardan bir büyük ağabey falanca takımı tutuyor diye bende soran olursa şu takımı tutuyorum derdim. Sonra baktım olay bambaşka heee dedim bana göre değil bu konu da taraf olmak ve artık soran olursa herhangi bir takım tutmadığımı gönül rahatlığıyla söylüyorum. Ama futbol (gerçek futbol) izlemekte hoşuma gidiyor. O zaman futbolun beşiği Premier Ligi takibe aldım. O gün bugündür premier maçlarını seyrediyorum hem keyif alıyorum hemde çok beğeniyorum. Ağrısız sızısız yağ gibi akıyor adamlar 😉🫡

konuya boyle bir baslik atmak bile hata bugun iki takimda koklu bir gecmisi varki velevki dusmanliktan kasit nedir bu zihniyet bir yahudi zihniyetine benziyo ayni aileden iki takimi uc takimi tutan varken sanki kasitli atilmis bir baslik gibi geliyo bana insanlar arasi kini ve nefreti koruklemek amacli gibi tamda derby haftasi ben yonetimin yerdinde olsam konuyu drek silerdim

Diğer konuda da yazmıştım bu konu çok karışık diye.
Orta yaş üzeri bir üyeyim ben. Galatasaray taraftarıyım. Eşim çoluk çocuk bilirsiniz işte :)
Açık açık yazayım düşüncelerimi kendi açımdan. Ben Fenerbahçe ve Beşiktaş olmadan Galatasaraylı olmanın bir anlamı olmadığına inanıyorum. Elbette bu 3 takım dışındakileri küçük görmüyorum ama 3 büyük diye bir gerçek var malumunuz. Düşünsenize Fenerbahçe yok, Beşiktaş yok ve Galatasaraylıyım. Hiç tadı olmazdı.
Hatta biraz daha ileri gideyim takımım her maçını yense ve her yıl şampiyon olsa yine bir tat olmazdı diye düşünüyorum. Galatasaraylıyım ancak en iyi dostlarım Fenerbahçelidir. Kendi öz kardeşim Fenerbahçelidir.
Zaman zaman birbirimize laflar sokarız, ama tatlı tatlı incitmeden kırmadan dokunduruşlar olur. Şakalar yaparız ama kalpler kırılmaz.
Şimdi Fenerbahçeyi seviyormuyum? Hayır elbette sevmiyorum yalan söyleyemem. Ama saygı duyuyorum. Zira çok büyük bir camia saygıyı sonuna kadar hak ediyor.

Yabancılar ile olan maçlara gelince burada da yalan yazmama gerek yok desteklemiyorum. Yani destekliyorum dersem ikiyüzlü yazmış olurum. Ammaaa elbette sahada desteklemiyorum olaki saha dışı bir durum, haksızlık olursa o zaman elbette karşı dururum bende.

Ancak Milli Takımımızda Fenerbahçeli futbolcular gol attığında yada başarı sağladıklarında çok seviniyorum. Çünkü üzerindeki forma nihayetinde kimliğini taşıdığım ülkenin forması. Takım benim takımım.

dostlar konu basligini yonetime rapor ettim ya konu basligi degissin yada konu silinsin mumkunse baslik bile rahatsiz edici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri