GPS ve Hız Kaydeden Uygulama

polaltin

Üye
Konular
11
Merhaba Arkadaşlar araç ile seyir halinde iken telefonumla yol videosu çekerken tavsiye edeceğiniz GPS ve Hız Kaydeden Uygulama varmı.

@polaltin Tam olarak ne için kullanacaksınız? Telefon android mi yoksa apple mı? Android ise sürüm bilgisi verirseniz bakayım?

@ENS şehir içi sürüşlerde güvenlik amaçlı video kaydı yapmak için. Android sürüm 12

@polaltin arkadaşım kusura bakma geç dönebildim. Hastane işleri malum. Ne yapmak istediğini anladım. En güvenilir sonucu veren, testlerle kanıtlanmış uygulama marketteki bu uygulamadır. Ücretsiz versiyonu bile işini çok iyi görür. Bunu tavsiye ederim. Ama bu tip uygulamalarda güç tasarrufu falan açıksa doğru sonuç alamazsın ve çok pil yer. Bilgin olsun. Haricen ek istediğin varsa yaz. Detaylı da bakarım ilk müsait vaktimde. Sağlıklı sürüşler.

geçmiş olsun @ENS teşekkür ederim. şimdi kurdum video olarak kayıt almak istiyorum sanırım bunda yok

Son düzenleme:
Video olarak kayıt da mı lazım? O zor ama bakaım Telefonu bitirir bulsak bile. Onun yerine orta halli bir araç içi güvenlik kamerası alsan daha iyi edersin. 2.sınıf bir aksiyon kapamerası bile işini görür..

Geri