Abi televizyona yukledim kalanlar açılmıyorBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Şu an kanallar açılmıyor .
Netv var yada domates tv dahada güzel sade forumda paylaştım
Abi televizyona yukledim kalanlar açılmıyor
Bu linkden ulaHoşgeldiniz. Konu açmadan önce arama kısmından aratsaydınız konunun ve ihtiyacınızın forumda var olduğunu görürdünüz. Lütfen arama kısmını kullanmayı alışkanlık edilenelim. Saygılar
Dm link atma sansiniz varmiHoşgeldiniz. Konu açmadan önce arama kısmından aratsaydınız konunun ve ihtiyacınızın forumda var olduğunu görürdünüz. Lütfen arama kısmını kullanmayı alışkanlık edilenelim. Saygılar
Denedim VPN liste gelmedivpn le acılıyor
Dm atabilirmisiniz linkiHoşgeldiniz. Konu açmadan önce arama kısmından aratsaydınız konunun ve ihtiyacınızın forumda var olduğunu görürdünüz. Lütfen arama kısmını kullanmayı alışkanlık edilenelim. Saygılar
ever arkadaslar WARP vpn ile aciliyorDm atabilirmisiniz linki
S.a abi mod yokmu abi adroid televizda izlemek istiyorum bir yardımcı olurmusnArkadaşlar resmi indirme adreslerini veriyorum
Tompik TV
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Gpik TV
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Buradan 2 sini indirin sorunsuz bir şekilde kullanın.
Eskiyi silinde kurun, temiz kurulum yapın yani![]()
Malesef bence modlu hiçbir uygulama kullanma derim uygulamanın kendi sahiplerinden indir Kur çünkü modlu uygulamaların kişisel verilere açık bir mecra sıkıntı yaratabilir sen sadece Sinetech forumdan paylaşılan uygulamaları kullanS.a abi mod yokmu abi adroid televizda izlemek istiyorum bir yardımcı olurmusn
Sağol abiMalesef bence modlu hiçbir uygulama kullanma derim uygulamanın kendi sahiplerinden indir Kur çünkü modlu uygulamaların kişisel verilere açık bir mecra sıkıntı yaratabilir sen sadece Sinetech forumdan paylaşılan uygulamaları kullan![]()