GenesisYinesis
BANNED
- Konular
- 7
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
GüncelArkadaşlar, görüntülü sohbette karşı tarafa kendi görüntümüz yerine video göstermek için Windows veya Android hangi uygulamayla yapabiliriz? Eskiden messenger üzerinde Camfrog Ekli dosyayı görüntüle 769 ile yapabiliyorduk. Şu anda hangi programla yapabiliriz? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Hayır, Benim yapmak istediğim, görüntülü görüşme yapacağım kişiye kendi görüntümü değil de istediğim bir video dosyasını izletmek.Zoom, google meets veya microsoft teams işinizi görmüyor mu?
Sizi yanlış anlamadıysam oluyor. Aşağıdaki linki inceler misiniz;Hayır, Benim yapmak istediğim, görüntülü görüşme yapacağım kişiye kendi görüntümü değil de istediğim bir video dosyasını izletmek.
İlgi alakana çok teşekkür ederim dostum ama istediğim böyle bir şey değil. Aradığım program, bilgisayar veya telefondaki web cameraya video datası aktarımı yapacak. Yani, herhangi bir sosyal medya uygulamasından örneğin whatsapp, skype veya Facebook messenger'dan yapılacak görüntülü görüşmelerde web kamera görüntüsü yerine istediğim bir video dosyasınıı oynatıp karşıdakine video izletecek. Umarım anlatabilmişimdir.Sizi yanlış anlamadıysam oluyor. Aşağıdaki linki inceler misiniz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Obs ile yapabilirsiniz. Detaylı videoları YouTube'da var.Arkadaşlar, görüntülü sohbette karşı tarafa kendi görüntümüz yerine video göstermek için Windows veya Android hangi uygulamayla yapabiliriz? Eskiden messenger üzerinde Camfrog Ekli dosyayı görüntüle 769 ile yapabiliyorduk. Şu anda hangi programla yapabiliriz? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.