Yardım Google tv için arkaplanda açık kalan uygulamaları hızlı durdurma hk.

bybulut

Üye
Konular
1
Merhaba,

Yeni onvo 65inç google tv aldım ancak ram ve hafızası düşük olduğu için sadece ekranda açık olan uygulamanın aktif olmasını sağlayıp kasmayı en aza indirebilecek bir ayar program vs. önerisi olan var mı?

Teşekkürler.

Merhaba,

Yeni onvo 65inç google tv aldım ancak ram ve hafızası düşük olduğu için sadece ekranda açık olan uygulamanın aktif olmasını sağlayıp kasmayı en aza indirebilecek bir ayar program vs. önerisi olan var mı?

Teşekkürler.
Merhaba,
Google TV kullanmadım ama ayarlarda Android Geliştirici seçeneklerini açıp oradan Arka Plan İşlem sınırını açabilirsiniz.

Bunun için televizyondan Android ayarlarına oradan da Hakkında'ya gidip derleme numarası üzerine 5 kere basarsanız ekranda geliştirici olmak için 3 kaldı 2 kaldı gibi sizi bilgilendirerek sonunda açar. Daha sonra geliştirici seçeneklerine girip istediğiniz kısıtlamayı yapabilirsiniz arka planda çalışma açısından.

Merhaba,
Google TV kullanmadım ama ayarlarda Android Geliştirici seçeneklerini açıp oradan Arka Plan İşlem sınırını açabilirsiniz.

Bunun için televizyondan Android ayarlarına oradan da Hakkında'ya gidip derleme numarası üzerine 5 kere basarsanız ekranda geliştirici olmak için 3 kaldı 2 kaldı gibi sizi bilgilendirerek sonunda açar. Daha sonra geliştirici seçeneklerine girip istediğiniz kısıtlamayı yapabilirsiniz arka planda çalışma açısından.
Bu çok değerli bir bilgidir.Paylaştığınız için teşekkürler . Bazı GoogleTV ler geliştirici seçenekleri açık olmadan market dışı uygulama yüklemeleye izin vermiyor.

Bu videoda da aslında tam konudaki sorun için anlatılıyor nasıl geliştirici seçeneklerinin açılacağı ve neden açmak zorunda kaldıklarını. Ortalarında işlem sınırının nasıl yapılacağı da anlatılıyor. Temel sorun belli, Android TV box cihazlarındaki gibi ram vb avantajlar olmadığı için mecburen yapılabiliyorsa bu ayarların yapılması gibi.

Greenify en bilineni ama bayadir güncelleme almıyor cracklisini kullanırsanız sistem uygulamalarını da durduruyor.

Rootlu ve rootsuz 3 şekilde çalışıyor. Rootlu daha kullanislim

Greenify en bilineni ama bayadir güncelleme almıyor cracklisini kullanırsanız sistem uygulamalarını da durduruyor.

Rootlu ve rootsuz 3 şekilde çalışıyor. Rootlu daha kullanislim
usta onuda kullandim pek randiman alamadim

Konuyu görüntüleyenler

Geri