google tv de çalışmayan apk lar

haruns

Paylaşımcı
Konular
3
Uygulama geliştiren arkadaşlara tavsiyem uygulamalarınızı googlenin yeni sistemi neredeyse piyasaya yeni çıkan tüm tv lerde yüklü google tv ye de uyarlayın formda paylaşılan heredeyse tüm apk leri denedim çoğu eski sistemlere uyarlı hatası verdi çalışmadı çalışanların çoğunda da hatalar var

Arkadaşım niye google tv olan işletim sistemi olan bir tv aldın android kullanan tvler herzaman revaçda tizen webos google tv kullanan tvler alınmaz hiç bir uygulama yükleyemezsin.

Arkadaşım niye google tv olan işletim sistemi olan bir tv aldın android kullanan tvler herzaman revaçda tizen webos google tv kullanan tvler alınmaz hiç bir uygulama yükleyemezsin.
Teknoloji hızlı gelişiyor yeni üretim tvler google tv yüklü geliyor uygulama ükleme sosyal medya kullanımı pratik zaten googlenin amacı cihazları tek sistemde birleştirmek yakın seneler içinde tv box gibi harici cihazlar piyasadan kalkacak yeni üretim Oled Qled tv lerin ömrüde kısa eski tv lere göre on yıl sonra bugünkü sistemler yok olacak

Google Tv'nin android olmadığı sonucuna varmak gibi olmuş bu satın alıp almama konusundaki tavsiye ya da tavsiye etmeme durumu.
Google TV, android tv'nin üzerine giyilen bir içlik gibi aslında. Temelde yine android işletim sistemini kullanıyor fakat daha gelişmiş bir arayüzü oluyor. Android uygulamaları Google TV'de de çalışıyor fakat bazı ince ayrıntılar yüzünden tam olarak çalışmayabiliyor ya da hiç çalışmıyor onlar da sertifika gibi konular.

Uygulama yaparken google tv'de çalışıyor mu diye de ancak google tv emulatör ile ya da varsa google tv olan bir televizyon ile test etmek gerekiyor. Sanırım genel olarak android tv cihazlar kullanıldığı için bu es geçilebiliyor ama demek değildir ki Google TV alma!

Para, satın alanın. İstediğini alır. İlerleyen zamanlarda beğenmediklerimizi biz de almak isteyebilir ya da zorunda kalabiliriz teknolojisinden dolayı.

Android TV ve Google TV Arasındaki Temel Farklar​

• Arayüz: Google TV, içerik keşfini kolaylaştıran, kişiselleştirilmiş öneriler sunan daha modern ve sezgisel bir arayüze sahiptir. Android TV ise daha geleneksel bir Android arayüzüne benzer ve uygulamalara odaklıdır.
  • İçerik Keşfi: Google TV, farklı akış hizmetlerinden gelen içerikleri tek bir yerde toplayarak size daha geniş bir içerik yelpazesi sunar. Android TV ise genellikle uygulamalar aracılığıyla içeriğe erişimi destekler.
  • Kişiselleştirme: Google TV, kullanıcı profilleri oluşturarak size özel önerilerde bulunur ve aile kullanımı için daha uygundur. Android TV ise daha genel bir kullanıcı deneyimi sunar.

Hangisini Seçmelisiniz?​

• Daha basit ve kişiselleştirilmiş bir deneyim istiyorsanız: Google TV sizin için daha uygun olabilir.
  • Daha fazla uygulama ve oyun seçeneği istiyorsanız: Android TV'yi tercih edebilirsiniz.
  • Esneklik ve özelleştirme imkanı arıyorsanız: Android TV daha iyi bir seçenek olabilir.
Özetle, Google TV, Android TV'nin üzerine inşa edilmiş daha yeni ve gelişmiş bir platformdur. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi, daha fazla kişiselleştirme ve daha kolay içerik keşfi sunar. Ancak, Android TV de hala güçlü bir platformdur ve daha fazla uygulama ve oyun seçeneği sunar.

Hangi platformun sizin için daha iyi olduğunu belirlemek için kendi ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Ek Bilgiler:

• Uyumluluk: Her iki platform da Google Play Store'a erişim sağlar, ancak bazı uygulamalar bir platformda diğerine göre daha iyi çalışabilir.
  • Güncellemeler: Google TV, daha sık güncelleme alarak yeni özellikler ve iyileştirmeler sunar.

Geri