Öneri Google TV / Anasayfa / Mobil Uygulama / Yöntem / Sonuç /

tekkan

Müdavim
Konular
143
Selamlar.

Play store dışı yüklediğimiz/görünmeyen uygulamaları bu yöntemle Anasayfaya ekleyip çalıştırabilirsiniz.

Öncelikle bu adrese gidiyoruz.

Via

• 1- Hedef uygulamanın adını yazıyoruz. Örnek: ( Via )
  • 2- Uygulamalardan paket ismini bulup ekliyoruz. ( Ayarlar/uygulamalar/hedef uygulama )
  • 3- Uygulamanın logosu olmak zorunda değil, herhangi bir png resim ekliyoruz.
  • 4- ( 3 ) ile aynı png resim olabilir, farketmez.
  • 5- Apk oluştur diyoruz.

Başarılı yazdığında Apk'yı indirip tv boxumuza yüklüyoruz. Ana ekrana döndüğümüz de uygulama simgesi eklenmiş olacaktır.
Tıklayıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Via browser:

Screenshot 20251106 230244

Uygulama logosunu Play store'dan alabilirsiniz. ( png formatına çevirmeniz gerekir. )

Via1

Son düzenleme:
Selamlar.

Play store dışı yüklediğimiz/görünmeyen uygulamaları bu yöntemle Anasayfaya ekleyip çalıştırabilirsiniz.

Öncelikle bu adrese gidiyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 15603

• 1- Hedef uygulamanın adını yazıyoruz. Örnek: ( Via )
  • 2- Uygulamalardan paket ismini bulup ekliyoruz. ( Ayarlar/uygulamalar/hedef uygulama )
  • 3- Uygulamanın logosu olmak zorunda değil, herhangi bir png resim ekliyoruz.
  • 4- ( 3 ) ile aynı png resim olabilir, farketmez.
  • 5- Apk oluştur diyoruz.

Başarılı yazdığında Apk'yı indirip tv boxumuza yüklüyoruz. Ana ekrana döndüğümüz de uygulama simgesi eklenmiş olacaktır.
Tıklayıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Via browser:

Ekli dosyayı görüntüle 15604

Uygulama logosunu Play store'dan alabilirsiniz. ( png formatına çevirmeniz gerekir. )

Ekli dosyayı görüntüle 15609
  • 2- Uygulamala ismini bulup ekliyoruz. ( Ayarlar/uygulamalar/hedef uygulama )
Buradaki paket ismi derken neyi kast ediyorsun. O kısmı tam anlamadım. Bilgisayarda nerde olduğu ve seçip yüklenmesi mi. Bu arada teşekkür ederim.

• 2- Uygulamala ismini bulup ekliyoruz. ( Ayarlar/uygulamalar/hedef uygulama )
Buradaki paket ismi derken neyi kast ediyorsun. O kısmı tam anlamadım. Bilgisayarda nerde olduğu ve seçip yüklenmesi mi. Bu arada teşekkür ederim.
Örn: Google play store.

Ayarlar/ Uygulamalar/ Google play store'u bulup, aşağıdaki işaretli bölümü 2. satıra yazıyoruz.

Screenshot 20251107 073500
Screenshot 20251107 075628

Son düzenleme:
siteyi bende yeni keşfetmiştim hatta forumda konu açacaktım ama üşendim tekkan ustamın eline sağlık çok güzel bi paylaşım olmuş.
hazır nebula managerde bu sıralar hata verip duruyorken bu site ilaç gibi geldi.ikon boyutlarını dogru girdiğiniz sürece orjinal ATV uygulaması gibi duruyor orjinal arayüzde.

Geri