Öneri Google tv 13 update (21.09.2025) güncel linkler ilk ve son mesajımda

benim bilgisayarım masa üstü uefi desteği yok o nedenle MBR formatı olmuyor videodaki grup2win 8. Dk chainload files seçili bizde ise chainload disk çıkıyor ve diğer işlemler yapılamıyor bu bölümü nasıl asacagimizi bulamadım çözen yada yardımcı olan varsa sevinirim
bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım.
Android i seçip denedim bu şekilde de boot menusunde hata veriyor.

benim bilgisayarım masa üstü uefi desteği yok o nedenle MBR formatı olmuyor videodaki grup2win 8. Dk chainload files seçili bizde ise chainload disk çıkıyor ve diğer işlemler yapılamıyor bu bölümü nasıl asacagimizi bulamadım çözen yada yardımcı olan varsa sevinirim
Hocam bende biraz uğraştıkdan sonra olayı çözdüm, youtube videosunun altında da yazmışlar zaten.
Siz o aşamada androidi seçip kernel dosyasını flashlamanız gerekiyor.
Ben o şekilde çalıştırabildim ama beklediğim performansı elde edemedim açıkcası ve wifide sorun yaşadım.

Android TV 13 veya Google TV 13'ü USB Sürücüye Nasıl Yüklersiniz adlı videoyu deneyebilirsiniz ;)

tesekkür ederiz elinize emeginize sağlık

sintech hocamızın videosunu izleyerek

100 LİRALIK İŞLEMCİYLE SÜPER HIZLI GOOGLE TV KURUYORUZ​

Disk genuis li sekilde kurulum yaptık sizler bu şekilde kullanınca kablosuz klavye kablouse mause yada telefon a yüklenen kumandaları kullanabiliyormusunuz

tesekkür ederiz elinize emeginize sağlık

sintech hocamızın videosunu izleyerek

100 LİRALIK İŞLEMCİYLE SÜPER HIZLI GOOGLE TV KURUYORUZ​

Disk genuis li sekilde kurulum yaptık sizler bu şekilde kullanınca kablosuz klavye kablouse mause yada telefon a yüklenen kumandaları kullanabiliyormusunuz
Ben hiçbirini denemedim,denersem yazarım sonucu.

jersey on numarada su 4 k ya cozum bulamadilar yoksa tadindan yenmez youtube 1440 ustu desteklemiyor 4 k videolari oynatmiyor

Google tv 13 update (21.09.2025)

Changelog:

- Added another script to enable HDMI audio (hdmi_2.sh) in /vendor/sound, script creator @AMRGAMAL_STORE
- Updated Aptoide mobile
- Updated via browser
- Added more scripts for system optimization
- Optimized Bluetooth and Wi-Fi
- Added script to mount FAT32 partitions in /system/mnt
- Added fake Chromecast props (Sabrina)
- Added fake CPU info for Google Tensor G2
- Added fingerprint for Pixel 10 Pro XL (Mustang)

Geri