tuana504268
Üye
- Konular
- 2
Cihaz seçiyordur.Yani tüm cihazlarda %100 sorunsuz çalışacağı garanti değil.fydeos denenebilir,ben kurduğumda çok beğenmiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım.benim bilgisayarım masa üstü uefi desteği yok o nedenle MBR formatı olmuyor videodaki grup2win 8. Dk chainload files seçili bizde ise chainload disk çıkıyor ve diğer işlemler yapılamıyor bu bölümü nasıl asacagimizi bulamadım çözen yada yardımcı olan varsa sevinirim
Hocam bende biraz uğraştıkdan sonra olayı çözdüm, youtube videosunun altında da yazmışlar zaten.benim bilgisayarım masa üstü uefi desteği yok o nedenle MBR formatı olmuyor videodaki grup2win 8. Dk chainload files seçili bizde ise chainload disk çıkıyor ve diğer işlemler yapılamıyor bu bölümü nasıl asacagimizi bulamadım çözen yada yardımcı olan varsa sevinirim
Sonunda çalışan bir link youtube google drive hep ölmüş sadece data lar kalmış sonunda iso yu buldukGoogle tv 13
12.08.2025 tarihli güncel linkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben hiçbirini denemedim,denersem yazarım sonucu.tesekkür ederiz elinize emeginize sağlık
sintech hocamızın videosunu izleyerek
100 LİRALIK İŞLEMCİYLE SÜPER HIZLI GOOGLE TV KURUYORUZ
Disk genuis li sekilde kurulum yaptık sizler bu şekilde kullanınca kablosuz klavye kablouse mause yada telefon a yüklenen kumandaları kullanabiliyormusunuz