Google Geri Adım Attı: APK'ları Engellemeyecek

MatyosKorinos

Paylaşımcı
Konular
20
  • Google, Play Store dışından uygulama yüklemeyi neredeyse imkansız hale getirecek uygulamasından geri adım attı.
  • Şirket bunun yerine kullanıcılara APK yükledikleri zaman aldıkları riskleri anlatan bir ekran gösterecek ve kullanıcıların onayını isteyecek.
  • Google'a göre bu sayede deneyimli kullanıcılar riskleri kabul edecek ve kullanıcılar korunmuş olacak.

• Google, Play Store dışından uygulama yüklemeyi neredeyse imkansız hale getirecek uygulamasından geri adım attı.
  • Şirket bunun yerine kullanıcılara APK yükledikleri zaman aldıkları riskleri anlatan bir ekran gösterecek ve kullanıcıların onayını isteyecek.
  • Google'a göre bu sayede deneyimli kullanıcılar riskleri kabul edecek ve kullanıcılar korunmuş olacak.
Güzel karar

vallaha ne yalan söyliyim insan tedirgin oluyor herseyın bir formulu var ama ınsanları rahat bırakın APK yukleyen arayan bır kısı zaten ısın bılıncınde olan kısıler her apk tabı guvenlı degıl ben sahsen box - tv - tablet farklı gmaıl ıle kullanırım kısısel bılgım yok özel telefonda kesınlıkle kullanmam zaten kullanmayında hocam ne olur ne olmaz bugunun guzel haberı. :)

Geri