Yardım Google Drive'a Nasıl Girilir

ilNeminis

Üye
Konular
4
Merhaba, google drivedaki film ve videolarıma TV Box üzerinden erişmemin bir yolu var mı?

Merhaba
bulut bölümünü tıklayıp drive için kullandığın maili eklersen ordan erişebilirsin. Ben uzun zamandır kullanıyorum.

Chat GP cevabı

Merhaba! Evet, Google Drive’daki film ve videolarınıza *TV Box* üzerinden erişmenin birkaç pratik yolu var. İşte en yaygın yöntemler:

1. *Google Drive uygulaması destekleyen bir dosya yöneticisi kullanın*
- *TV Box'ınıza “X-plore File Manager”* uygulamasını yükleyin (Google Play Store’dan).
- X-plore içinden *Google Drive hesabınızı ekleyin.*
- Ekledikten sonra videolarınıza ulaşabilir, isterseniz oynatabilirsiniz.

2. *VLC Media Player ile oynatın*
- *TV Box’a VLC kurun.*
- X-plore üzerinden Google Drive’daki videoyu seçip “VLC ile aç” seçeneğini kullanın.

3. *Plex veya Kodi kullanımı (gelişmiş)*
- Google Drive’ı *Plex* veya *Kodi*'ye entegre ederek, medya sunucusu gibi kullanabilirsiniz.
- Bunun için bazı eklentiler ya da bağlantı işlemleri gerekebilir (örneğin, Google Drive eklentisi).

4. *Google Drive linkini tarayıcıdan açma*
- TV Box’ta bir web tarayıcısı açın (Chrome vb.).
- Google Drive’a girip videonun paylaşım linkini açarak izleyebilirsiniz (internet bağlantısı hızlı olmalı).

İhtiyacınıza göre en kolay olanı X-plore + VLC kombinasyonudur.

Chat GP cevabı

Merhaba! Evet, Google Drive’daki film ve videolarınıza *TV Box* üzerinden erişmenin birkaç pratik yolu var. İşte en yaygın yöntemler:

1. *Google Drive uygulaması destekleyen bir dosya yöneticisi kullanın*
- *TV Box'ınıza “X-plore File Manager”* uygulamasını yükleyin (Google Play Store’dan).
- X-plore içinden *Google Drive hesabınızı ekleyin.*
- Ekledikten sonra videolarınıza ulaşabilir, isterseniz oynatabilirsiniz.

2. *VLC Media Player ile oynatın*
- *TV Box’a VLC kurun.*
- X-plore üzerinden Google Drive’daki videoyu seçip “VLC ile aç” seçeneğini kullanın.

3. *Plex veya Kodi kullanımı (gelişmiş)*
- Google Drive’ı *Plex* veya *Kodi*'ye entegre ederek, medya sunucusu gibi kullanabilirsiniz.
- Bunun için bazı eklentiler ya da bağlantı işlemleri gerekebilir (örneğin, Google Drive eklentisi).

4. *Google Drive linkini tarayıcıdan açma*
- TV Box’ta bir web tarayıcısı açın (Chrome vb.).
- Google Drive’a girip videonun paylaşım linkini açarak izleyebilirsiniz (internet bağlantısı hızlı olmalı).

İhtiyacınıza göre en kolay olanı X-plore + VLC kombinasyonudur.

Yapay Zekaya sormak benim de aklıma geldi ama bu önerilerin hiçbiri işe yaramadı.

Geri