Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Google tarafından hata veriyor bu uygulama engellendi diye...Merhaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bulut bölümünü tıklayıp drive için kullandığın maili eklersen ordan erişebilirsin. Ben uzun zamandır kullanıyorum.
Android sürümleri yükseldikçe Google bu tür engellemeler koydu. Android sürümümünüz 11 ve yukarısı ise drive'ınıza dosya yöneticisi üzerinden ulaşamazsınız diye biliyorum.Google tarafından hata veriyor bu uygulama engellendi diye...
Doğrusu bu imiş, alternatif bir çözüm var mıdır?Android sürümleri yükseldikçe Google bu tür engellemeler koydu. Android sürümümünüz 11 ve yukarısı ise drive'ınıza dosya yöneticisi üzerinden ulaşamazsınız diye biliyorum.
Chat GP cevabı
Merhaba! Evet, Google Drive’daki film ve videolarınıza *TV Box* üzerinden erişmenin birkaç pratik yolu var. İşte en yaygın yöntemler:
1. *Google Drive uygulaması destekleyen bir dosya yöneticisi kullanın*
- *TV Box'ınıza “X-plore File Manager”* uygulamasını yükleyin (Google Play Store’dan).
- X-plore içinden *Google Drive hesabınızı ekleyin.*
- Ekledikten sonra videolarınıza ulaşabilir, isterseniz oynatabilirsiniz.
2. *VLC Media Player ile oynatın*
- *TV Box’a VLC kurun.*
- X-plore üzerinden Google Drive’daki videoyu seçip “VLC ile aç” seçeneğini kullanın.
3. *Plex veya Kodi kullanımı (gelişmiş)*
- Google Drive’ı *Plex* veya *Kodi*'ye entegre ederek, medya sunucusu gibi kullanabilirsiniz.
- Bunun için bazı eklentiler ya da bağlantı işlemleri gerekebilir (örneğin, Google Drive eklentisi).
4. *Google Drive linkini tarayıcıdan açma*
- TV Box’ta bir web tarayıcısı açın (Chrome vb.).
- Google Drive’a girip videonun paylaşım linkini açarak izleyebilirsiniz (internet bağlantısı hızlı olmalı).
İhtiyacınıza göre en kolay olanı X-plore + VLC kombinasyonudur.