Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Google drive yıllardır böyle.Çok zorladım ama olmuyor.Nasıl bir engel olduğunu çözemedim bir türlü.Sonra bıraktım peşini.Yandex disk en güzeli.Sayısız diskim var orda,hepsinin şifreside kayıtlı.16 yıl önce attıklarım bile duruyor.3 tane dosya yöneticisinden denedim arkadaşlar google drive girmiyor browsehere tarayıcıdan giriyor sizce neden olabilir yardım edermisiniz
3 tane dosya yöneticisinden denedim arkadaşlar google drive girmiyor browsehere tarayıcıdan giriyor sizce neden olabilir yardım edermisiniz
girmemesi normal.. dünkü terör saldırısı dan dolayı yurt dışı sunucularda youtube x instagram tiktok ve bazı sunucularda bağlantı kısıtlaması var operatör ler de bildirim gönderiyor du.. bi kaç gün sürecek gibi de görünüyor... vpn kullanabilen varsa kullansınZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Direkt play store linkidir. CX File Explorer uygulama adı. Problemsiz bir şekilde hızlıca Google drive bağlantısı sağlanabiliyor.
Bunu hiç denemedim.Maçlar geçsinde sonucu biildiririm.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Direkt play store linkidir. CX File Explorer uygulama adı. Problemsiz bir şekilde hızlıca Google drive bağlantısı sağlanabiliyor.
Sorun şu drive giriyor fakat mi box da girmiyor vpn denemedim henüz apk indirmek için girdim olmadı ondan sormak istedimGoogle drive yıllardır böyle.Çok zorladım ama olmuyor.Nasıl bir engel olduğunu çözemedim bir türlü.Sonra bıraktım peşini.Yandex disk en güzeli.Sayısız diskim var orda,hepsinin şifreside kayıtlı.16 yıl önce attıklarım bile duruyor.
Uygulama muazzam evet ama oda bağlanmadıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Doğrudurgirmemesi normal.. dünkü terör saldırısı dan dolayı yurt dışı sunucularda youtube x instagram tiktok ve bazı sunucularda bağlantı kısıtlaması var operatör ler de bildirim gönderiyor du.. bi kaç gün sürecek gibi de görünüyor... vpn kullanabilen varsa kullansın
Vpn tavsiyeniz varmı box a yüklemek içinYanlış kişiyi alıntılayıp yazmışsınız sorun yaşayan ben değilimAyrıca vpn vs kullanmadan sadece reklam engelleme için kullandığım dns.adguard.com dışında cloudflare dns de kullanmadan bu verdiğim uygulama ile Google Drive sorunsuzca çalışıyor diye konuyu açan arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyordum
![]()
Siz böyle söyleyince farklı bir email adresimi daha ekledim Drive testi için ve 3 eklediğim email adresiyle de kendi Drive klasörlerine erişim sağlayabildim. Vpn kullanmıyorum dediğim gibi ve telefondan denedim (sadece dns.adguard.com ekli reklamlar için) android cihazda televizyon izleyenler olduğu için onda deneyemedim ama farklı bir sorun olabilir sizin için.Uygulama muazzam evet ama oda bağlanmadı
VPN yerine 1.1.1.1 - 1.0.0.1 dns adreslerini denediniz mi? Birkaç gündür olan Instagram YouTube engellerini falan rahatlıkla kaldırmıştı bu dns.Vpn tavsiyeniz varmı box a yüklemek için
Vpn de denedim olmadı webden indirip yüklerim bakalım düzelmezseSiz böyle söyleyince farklı bir email adresimi daha ekledim Drive testi için ve 3 eklediğim email adresiyle de kendi Drive klasörlerine erişim sağlayabildim. Vpn kullanmıyorum dediğim gibi ve telefondan denedim (sadece dns.adguard.com ekli reklamlar için) android cihazda televizyon izleyenler olduğu için onda deneyemedim ama farklı bir sorun olabilir sizin için.
Denerim Teşekkür ederimVPN yerine 1.1.1.1 - 1.0.0.1 dns adreslerini denediniz mi? Birkaç gündür olan Instagram YouTube engellerini falan rahatlıkla kaldırmıştı bu dns.
Şimdi denedim bi gelecek gibi oldu yine hata verdiVPN yerine 1.1.1.1 - 1.0.0.1 dns adreslerini denediniz mi? Birkaç gündür olan Instagram YouTube engellerini falan rahatlıkla kaldırmıştı bu dns.
Mi Stick 4k ile de deneme şansım oldu. Onda da size verdiğim DNS ekli. Cihaz üzerindeki Play Store'dan yükledim.Şimdi denedim bi gelecek gibi oldu yine hata verdi