Good tv

Akif pro

Paylaşımcı
Konular
45
Arkadaşlar good tv hiçbir linki çalışmıyor acaba kapandımı ve sitesinide bulamadım Çinçe siteler çıktı nasıl bir şey bu eğer çalışan linki varsa rica etsem özelden atabilirmi

Akif Kardeşim Good tv fetişisti çıktı .
bunu yazdığıma pişman olacağım ama ,olsun. herşeye rağmen seviyoruz kardeşimizi.

Merhaba,
Forumda konu açarken açıklayıcı başlık atmalıyız. Bu konuya lütfen dikkat ediniz ve gerekli düzenlemeyi yapınız.

Sayın @Akyol Akif kardeşimizin bu 55.000 ci good tv konusu ..

Bu 3. konusu olmuş @tekkan (Profiline girip konular sekmesinden herkes açtığı konuları görebilir)

@Akif pro siz de bir sorun olunca eski konuda devam ediniz lütfen.

Arkadaşlar good tv hiçbir linki çalışmıyor acaba kapandımı ve sitesinide bulamadım Çinçe siteler çıktı nasıl bir şey bu eğer çalışan linki varsa rica etsem özelden atabilirmi

Kendi imkanlarıyla link bulabilenler devam ediyor, ancak erişebilmek için bir yerlerde link paylaşılmasını bekleyenler için kısır döngü var.
Mesela şu an erişemiyorsunuz, erişebilmek için birinin link paylaşması lazım, link paylaşıldığı zaman da kapatıldığı için yine erişilemiyor ve başa dönülüyor. 🙃
Paylaşıldığında kapatıldığı için de şu an erişebilenler kendi imkanları ellerinden gitmesin diye paylaşmıyor doğal olarak.
Kısacası pek umut yok.

Sayın @Akyol Akif'in Açtığı konular benim umrumda değil ,saymak ta benim işim değil gözüme batanı söyledim sayı konusunda 'mecaz' yaptım , insanları troller gibi saçma sapan konulara dahil oluyor dm den yardımcı olmak istedim bana yine alakasız 'good tv' yardımı istedi..buraya bakın , yada bakmayın muhim değil .link aşagıda konuya başka cevabım yoktur.
Saygılar..
🚭👉63𝘟 𝘮3𝘶👈🚭

katılıyorum buna konu açmaya gerek yok bende dns var ip adresimi banlamış herhalde başka yerde giriyor evde girmiyor goodtv banı kasldırdım good iptv çalışıyor kimseye atmayı düşünmüyom iyi günler

Son düzenleme:

Geri