Good panel URL’si nedir

Yuuh zaten biz bedava izlemek için korsan indiriyoruz bir de korsan'a para mı verilir ben bedava zannediyorum ya sağ ol teşekkür ederim başka bir tane m3u bir tane IP TV yapıştırırım izlerim mis gibi ücretsiz Ben ücretsiz zannediyorum Hadi paralı olsa bu kadar beklemezdim 1850 lira olmaz çok pahalı

Merhaba tekkan nasıl yapacağız senin dediğine ben bu konulardan çok anlamıyorum da gönderdiğin dosyayı yapıştıracağız mı bir tane IPTV Player'a
Malesef bu dosya yapıştıracağınız bir adres içermiyor , sadece user-pass var

Yuuh zaten biz bedava izlemek için korsan indiriyoruz bir de korsan'a para mı verilir ben bedava zannediyorum ya sağ ol teşekkür ederim başka bir tane m3u bir tane IP TV yapıştırırım izlerim mis gibi ücretsiz Ben ücretsiz zannediyorum Hadi paralı olsa bu kadar beklemezdim 1850 lira olmaz çok pahalı
Piyasada en iyi panel 5g o bile 1300 lira good a 1850 verenin aklından şüphe ederim

Şu Good Panel Palavra efsanesini merak ettim. Elinde olduğunu iddia eden arkdaşlar; Kanal listesinin görselini paylaşabilir mi, açık liste ve klasör şeklinde? Görseli de patlayan bir şey değildir(!) Herlhalde?

▬▬▬▬▬👑@CKIPTV👑▬▬▬▬▬
📂 Status: Active
📂 User: Pl4yToBuy
📂 Pass: ZvaUxKrPZXsk
📂 Creation Date: 14/04/2024 01:39:31
📂 Expiry Date: 28/03/2025 03:46:00
📂 Max Conn: 300
📂 Active Conn: 45
📂 Host: 1play.cool
📂 Portal: 25461
📂 IP of Host: 23.152.40.106
📂 M3U Link:
📂 Timezone: America/Guayaquil
📂 Time: 2025-03-13 23:33:08
📂 HTTPS Port: 8541
📂 Protocol: http
📂 RTMP Portal: 25462
📂 Format: m3u8, ts, rtmp
📂 Channels: 3201
📂 Films: 15
📂 Series: 1
👑 Buy SPX Scanner:
👑 Download MORE IPTV CODES:

shop.newaitools.tech ( )
SPX PACKAGES
OWNED BY CK GROUP

▬▬▬▬▬👑@CKIPTV👑▬▬▬▬▬
📂 Status: Active
📂 User: Pl4yToBuy
📂 Pass: ZvaUxKrPZXsk
📂 Creation Date: 14/04/2024 01:39:31
📂 Expiry Date: 28/03/2025 03:46:00
📂 Max Conn: 300
📂 Active Conn: 45
📂 Host: 1play.cool
📂 Portal: 25461
📂 IP of Host: 23.152.40.106
📂 M3U Link:
📂 Timezone: America/Guayaquil
📂 Time: 2025-03-13 23:33:08
📂 HTTPS Port: 8541
📂 Protocol: http
📂 RTMP Portal: 25462
📂 Format: m3u8, ts, rtmp
📂 Channels: 3201
📂 Films: 15
📂 Series: 1
👑 Buy SPX Scanner:
👑 Download MORE IPTV CODES:

shop.newaitools.tech ( )
SPX PACKAGES
OWNED BY CK GROUP
Eline sağlık kardeşim güzel paylaşım .
burda paylaşmanda ayrı bir güzel
Saygılar.

thanos usta sana şöyle açıklayayım o çok iyi dedikleri 5g paneli de kırıp kullandım ben memnun kalmadım goodun farkı vod her yerde olan kanallar maç sırasında bein sportları hepsi kendi kanalları mesela titan iptv o dedikleri 5gye beş basar 1850 lira edermi etmez ama kaliteli panel usta dns mobil veride çalışıyor userpass atacam sende bakarsın usta

dm atılmıyor usta sana thanos usta

thanos usta sana şöyle açıklayayım o çok iyi dedikleri 5g paneli de kırıp kullandım ben memnun kalmadım goodun farkı vod her yerde olan kanallar maç sırasında bein sportları hepsi kendi kanalları mesela titan iptv o dedikleri 5gye beş basar 1850 lira edermi etmez ama kaliteli panel usta dns mobil veride çalışıyor userpass atacam sende bakarsın usta
5g ile good un görüntüsünü karşılaştır bakayım hangisi iyi bi de derbilerde iyi araştır tek patlamayan panel 5g zaten piyasada 3 tane adam akıllı panel var 5g panel mpremium panel ve ticari panel gerisi çöptür benim gözümde 5 senedir de kullanıyorum hiç derbilerde patlamadı 5g

herkes in görüşü kendine benim için çöp panel 5g mpremium hiç kullanmadım uzun süredir ticari paneli ilkdefa duyuyorum zevkler renkler tartışılmaz iyi günler

Konuyu görüntüleyenler

Geri