Good panel URL’si nedir

Bende kullanıcı adı ve şifre var ustam sadece yeni url lazım

Bende kullanıcı adı ve şifre var ustam sadece yeni url lazım
Biliyorum olduğunu, bir kaç gün önce size telegram üzerinden ricada bulunmuştum, bir grupta paylaşılıp silinen goodtv user pass listesi vardı ve siz yorum yapmıştınız, ben silindikten sonra gördüğüm için size sordum, veremem derseniz bile saygı duyarım dedim ama mesajı okuduğunuz halde cevap vermeye tenezzül etmediniz.

bendeki de az önce patladı paylaşmışlar bir sitede adam hemen kapattı

Elinde çalışan adresi olan varsa 6XX user-pass ile takas yaparız
Yeri ve saati siz belirleyin ;)

Arkadaş bu good panele niye bu kadar çok kafayı taktınız ki başka panel mi kalmadi

Arkadaşlar az önce ironi yaptım ,sizinle aynı görüşteyim millet tutturmuş bir gxxd
sanırsın 'vakko'
Gxxd combo isteyen istediği gibi kullanabilir . patlamış,çatlamış,çalışmıyor gibi yorumlar yapmayınız en son taramada hepsi çalışıyordu..

saygılar..

Ekli dosyalar

• combo-g.txt
    16.2 KB · Görüntüleme: 140
benim hoşuma giden panel herkes aynı görüşte olmayabilir her paneli kullanıyom bu panelin yeri farklı sadece

benim hoşuma giden panel herkes aynı görüşte olmayabilir her paneli kullanıyom bu panelin yeri farklı sadece
Haklısın ve saygı duyarız sayın @sinan31 sizin özelinizde değildi söylediğim .
ama fazla abartıldığı kanaitindeyim bu panelin.

saygılar..

Arkadaşlar az önce ironi yaptım ,sizinle aynı görüşteyim millet tutturmuş bir gxxd
sanırsın 'vakko'
Gxxd combo isteyen istediği gibi kullanabilir . patlamış,çatlamış,çalışmıyor gibi yorumlar yapmayınız en son taramada hepsi çalışıyordu..

saygılar..
padişahım çok yaşa

Sohbete ben katılayim s.a good panele nerden ulaşırız site falan varmı bunların veya başka bir sosyal ag

Merhaba tekkan nasıl yapacağız senin dediğine ben bu konulardan çok anlamıyorum da gönderdiğin dosyayı yapıştıracağız mı bir tane IPTV Player'a

Good panelin fiyatı 1850 lira onun yerine gidin 5g panel ya da mpremium panel alın good o paraya etmez

Geri