Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Biliyorum olduğunu, bir kaç gün önce size telegram üzerinden ricada bulunmuştum, bir grupta paylaşılıp silinen goodtv user pass listesi vardı ve siz yorum yapmıştınız, ben silindikten sonra gördüğüm için size sordum, veremem derseniz bile saygı duyarım dedim ama mesajı okuduğunuz halde cevap vermeye tenezzül etmediniz.Bende kullanıcı adı ve şifre var ustam sadece yeni url lazım
bende dnssi var sık dns değiştiriyor o yüzden kimseye atmıyacam bu sefer
Haklısın ve saygı duyarız sayın @sinan31 sizin özelinizde değildi söylediğim .benim hoşuma giden panel herkes aynı görüşte olmayabilir her paneli kullanıyom bu panelin yeri farklı sadece
padişahım çok yaşaArkadaşlar az önce ironi yaptım ,sizinle aynı görüşteyim millet tutturmuş bir gxxd
sanırsın 'vakko'
Gxxd combo isteyen istediği gibi kullanabilir . patlamış,çatlamış,çalışmıyor gibi yorumlar yapmayınız en son taramada hepsi çalışıyordu..
saygılar..
Estağfurullah kardeşim..padişahım çok yaşa