GOOD PANEL (BAZILARI ÇALIŞMIYOR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF engeli gldiği zaman'' Patlamış'' olmuyor.

Ayrıca'' Paylaşım için buradayım'' diyorsun ama paylaşıma karşısın; bu da paradox.
Ben de seni tanımam.

VPN ile giriş olmuyor Türkiye de engel geldiği için patlamış oluyor.

Neyse hocam nasıl uygunsa öyle yapın ben size laf sokma vs derdinde değilim o yaşları da aştım teşekkürler.

Üşenmedim teker teker denedim tabii arada 5-10 tane kaçırmış olabilirim hiçbir user-pass çalışmadı maalesef burdan duyurulur benim gibi uğraşmayasınız diye haber veriyorum yoruldum 😑

Editlendi teşekkürler.

Son düzenleme:
verdiğiniz user&pass'ların hiçbiri çalışmıyor

verdiğiniz user&pass'ların hiçbiri çalışmıyor
İlk mesajdaki DNS ler patlamış ondan aktif bir tane buldum ama tarama kısmını anlamıyorum telegramda ve alternatif bir forumda paylaşılmış işine yarayan olursa paylaşayım baksınlar

Good panel

Taramada elinde süreli üyelik çıkan olursa özel mesajla bir iki tane paylaşırsa minnettar olurum teşekkürler

Son düzenleme:
yine patlamış biz günlerce paneli bulmak için uğraşıyoz biri atıyor patlıyor goodtv muhabbetinden iyicene sıkıldım

ben sevdiğim kırıp izlediğim bir paneldi böyle ulu orta yerde paylaşırsanız ya tff kapatır ya da panel sahibi neyse yine yeni dnssini bulacağız artık

Konu silmek diye bir seçeneğimiz yok. başlığa ve içeriğe nokta gibi boş içerik yazmak ve çöp konu oluşturmak yasaktır. Burası paylaşım forumudur. Linkler çalışmıyorsa veya paylaşım yapmak istemiyorsanız güzel bir uyarı ile (örn: kendi tercihim ile link paylaşımı durdurulmuştur.) konuyu düzenleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri