Golgetv plus nasil sizce?

Mi stick 4k 'da Ekran döndürme ile alakalı bir ayar bulunmuyor ne yazık kyatay uygulamaları çeviren bi uygulamada olabilir arkapalanda verileri silen programda olabilir. Geliştirici seçeneklerinden arkaplan işlem sınırıda olabilir reklam olayı tamamen senin cihazından kaynaklı

Merhaba verdiğiniz linkten golge tv yi indirdim. Tv boxe yüklenmiyor sakıncalı yayın olarak görüyor. Eski versiyon için yazılmış yazılım uyarısını veriyor.
virüs programınızla ilgili olabilir mi? ben box ve cepte sürekli kullanıyorum

Telegramdaki kanallarına da yazdım.cihazı sıfırlayın diyor.Sundukları çözüm yolu mantık dışı olmasına rağmen hiç üşenmedim onu da yaptım.Sonuç olumsuz.onca program sorunsuz çalışırken gölge tv nin,mi box yada mi stick te bu şekilde problemli olması gerçekten üzücü bir durum...
Gölge tv plus telegram kanalını paylaşabilir misiniz? Yada indirebileceğim link? Teşekkürler

Mi stick 4k 'da Ekran döndürme ile alakalı bir ayar bulunmuyor ne yazık ki
buna girebilen reklam engelliyixi icat edilse kurtulursun herhalde :) kullandıgın internet ıle alakalı olabilir mi 1 kez de mobil den cihazı baglayp denesen çok enteresan bu bazılarıdna olup bazılarıdna olmaması

Gölgeyi daha çok canlı yayını geri sarmada kullanıyorum. bu özellik benim bildiğim bir de Hyroxta var. Rahmetli Ankada da vardı :)

Arkadaşlar cihazım next 4k tv box bende gölge tv yüklenmiyor sinetech driveden indiriyorum yüklüyorum ama sonuçta yüklenmedi mesajı alıyorum. Buradaki linkten indirip kurdum arkadaşlar. Wi-fi den açılmıyor mobilden açılıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar cihazım next 4k tv box bende gölge tv yüklenmiyor sinetech driveden indiriyorum yüklüyorum ama sonuçta yüklenmedi mesajı alıyorum
Eski versiyon falan varsa onu kaldırıp yükle yada kendi Telegram hesaplarından indirip yükle

çok başarılı ve sürekli gelişime açık bir uygulama :)

Bu gün bende hem telefondan hemde xiaomi mi stickten kontrol ettim aynı durum bende de var. Telefonda da çalışmıyor. Güncelleme olayı var yapmıyor. Sizin vermiş olduğunuz Driveden bile apk silinmiş. Cine 10 uygulaması şu anda en iyisi

Sanırım bir sıkıntı var az önce baktım. Ne telde ne mi stickte açılmıyor. Telegram kanallarına üyeydim hatta.Kanal bile yok şu anda...

Konuyu görüntüleyenler

Geri