Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Boxta kesinlikle açılmıyor.Pespeşe dönüyor reklam.Program güzel.Telde denedim.açılışta tek reklam çıkıyor. Fakat mi stick 4k da her neden se reklam döngüsüne girdi.art arta reklam çıkıyor.
Telegramdaki kanallarına da yazdım.cihazı sıfırlayın diyor.Sundukları çözüm yolu mantık dışı olmasına rağmen hiç üşenmedim onu da yaptım.Sonuç olumsuz.onca program sorunsuz çalışırken gölge tv nin,mi box yada mi stick te bu şekilde problemli olması gerçekten üzücü bir durum...Boxta kesinlikle açılmıyor.Pespeşe dönüyor reklam.
Ağ ayarlarını da bi kontrol et istersen dns ayarları varsa kapat cihazı yeniden başlatTelegramdaki kanallarına da yazdım.cihazı sıfırlayın diyor.Sundukları çözüm yolu mantık dışı olmasına rağmen hiç üşenmedim onu da yaptım.Sonuç olumsuz.onca program sorunsuz çalışırken gölge tv nin,mi box yada mi stick te bu şekilde problemli olması gerçekten üzücü bir durum...
Akıla gelebilecek herşeyi denedim desem yeridir.Ağ ayarlarını da bi kontrol et istersen dns ayarları varsa kapat cihazı yeniden başlat
Bizde sorun yok tek giriş reklamı var sadece ekran döndürme açıksa orda bug var ekran her döndüğünde reklam çıkıyorAkıla gelebilecek herşeyi denedim desem yeridir.
Geliştirici seçeneklerine gir ordan arkaplan işlem sınırlayıcı var onu standart konuma getirip öyle deneAkıla gelebilecek herşeyi denedim desem yeridir.
Arkadaşlar bu gölgeyi nasıl yükleyeceğiz eskileri çalışmıyor telegram gözükmüyor blog kapalı, bi yardım rica ediyorum
Bir kez çıkıyorreklam atlanmıyor.
Elinde başka alternatif uygulama olmayan birisi reklamın bitmesini beklemez.
denendi sonuç aynı.Geliştirici seçeneklerine gir ordan arkaplan işlem sınırlayıcı var onu standart konuma getirip öyle dene
O zaman senin için yapılacak bişey yokdenendi sonuç aynı.
Başka programlarda böyle bi sorun kesinlikle yok.bu programa has bi bug umarım güncellemelerde çözülür... Fİlm/dizi vs için kullanırım diyordum.O zaman senin için yapılacak bişey yok
Mi stick 4k 'da Ekran döndürme ile alakalı bir ayar bulunmuyor ne yazık kiBizde sorun yok tek giriş reklamı var sadece ekran döndürme açıksa orda bug var ekran her döndüğünde reklam çıkıyor