Gölge Tv Tarafımca Modlanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patr0n

Geliştirici
Konular
40
Normalde gölgeyi kullanmıyorum fakat forumdan gelen istek üzerine ufak bir mod yaptım açıkçası reklamları tamamen kaldırmakla uğraşmadım sadece "reklam engelleme dns engelini" kaldırdım yani uygulamaya reklam engelleme dns adresi ile girip kullanabilirsiniz.

Uygulama sahibi isteğiyle silinmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Normalde gölgeyi kullanmıyorum fakat forumdan gelen istek üzerine ufak bir mod yaptım açıkçası reklamları tamamen kaldırmakla uğraşmadım sadece "reklam engelleme dns engelini" kaldırdım yani uygulamaya reklam engelleme dns adresi ile girip kullanabilirsiniz.

Kardesim siz iyi niyetlisiniz fakat ardaguler isimli arkadas forumdaki. hemen gorup guncelleme atar simdi. Bir ara ben gruptayken gunde 10 kere atardi. Dayanamayip gruptan cikmistim

Kardesim siz iyi niyetlisiniz fakat ardaguler isimli arkadas forumdaki. hemen gorup guncelleme atar simdi. Bir ara ben gruptayken gunde 10 kere atardi. Dayanamayip gruptan cikmistim
Ben zaten gölgeyi kullanmıyorum forumda siz dahil bir kaç kişinin daha gölge isteğini gördüğüm için ufak bir mod yapmak istedim reklamları tamamen kaldırmakla uğraşmadım dediğim gibi reklam engelleyici sorununu çözdüm dileyen reklam izleyerek kullanır yani tv uygulama geliştiricilerinin kullanıcılara bu seçeneği sunması gerek diye düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam puu tv de destek amaçlı bir sekme var diye hatırlıyorum o şekil bir şey yapılıp kullanıcıya sunulabilir

Ben zaten gölgeyi kullanmıyorum forumda siz dahil bir kaç kişinin daha gölge isteğini gördüğüm için ufak bir mod yapmak istedim reklamları tamamen kaldırmakla uğraşmadım dediğim gibi reklam engelleyici sorununu çözdüm dileyen reklam izleyerek kullanır yani tv uygulama geliştiricilerinin kullanıcılara bu seçeneği sunması gerek diye düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam puu tv de destek amaçlı bir sekme var diye hatırlıyorum o şekil bir şey yapılıp kullanıcıya sunulabilir
Haklisiniz ben istedim ama boyle bir durum da var onu anlatmadim

Haklisiniz ben istedim ama boyle bir durum da var onu anlatmadim
Aslında geliştiricilere de hak veriyorum zaman harcayıp 3 5 kuruş kazanmaya çalışıyorlar ama reklam mevzusu gerçekten bizleri çok bıktırdı bunun en büyük sebebi de google şirketi her şeye haddinden fazla reklam veriyor sürekli bizleri dinleyip verilerimizi kullanıp kişiselleştirilmiş reklamlar sunuyo e çözümü ne gel premium kullanıcı ol ama ülkemiz ekonomisi sebebiyle buna da çok yanaşmıyoruz yani birim baz alarak baktığımız vakit onlar premiuma 4 birim ödüyorsa biz 10 katı olarak 40 birim ödüyoruz bu da haliyle bizleri korsana itiyo :)

Gerekirse kapatırım modlu kullandırtmam
Hocam keyfiniz nasıl isterse ben zaten kullanmıyorum forumda ki istek üzerine modladim zaten okursanız reklamları kaldırmadım sadece dns engelini kaldırdım dileyen reklamlı da kullanabilir üstelik geliştirici olarak zorunlu reklam yerine destek reklamı ekleseniz bence hiç sorun kalmaz destek olacaklarına eminim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri