Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reklamsız,modlu Gpik ve İnat var forumda.Gölgeyi güncellemeylemi uğraşalım hergün?Merhabalar gölge tv yine yine ve yine malesef güncelleme atmıs günlük güncelleme takini yapmaktan yoruldum, güncel linki atar mısın telegrwm demeyim grup gizli diyor direk en güncel versiypnu atıcak var mı
Vardır birinde.Benim cihazda reklamdan hiç açılmıyor zaten Gölge.Hiç açıpta izlemişligim yok,kalitesinide bilmiyorum o yüzden.Reisim yanlıs anlassıldom sanırım grupta olan onlarca kişi vardıemtelegramıma girsem raharsız etmem kimseyi olan birindne uploadmistedim indirip güncelleyim
Reis stabil çalıştıgı için ondan istedim yedek kalsım sağol bu arada dediklerin var cansınVardır birinde.Benim cihazda reklamdan hiç açılmıyor zaten Gölge.Hiç açıpta izlemişligim yok,kalitesinide bilmiyorum o yüzden.
Gölge TV şuan çalışmıyor. telegram kanalında bir kaç gün sonra güncel sürümün paylaşılacağı bilgisi verilmiş.Merhabalar gölge tv yine yine ve yine malesef güncelleme atmıs günlük güncelleme takini yapmaktan yoruldum, güncel linki atar mısın telegrwm demeyim grup gizli diyor direk en güncel versiypnu atıcak var mı
Teşekkür ederim mesaj ve bilgin için bekliyelim o zamanGölge TV şuan çalışmıyor. telegram kanalında bir kaç gün sonra güncel sürümün paylaşılacağı bilgisi verilmiş.
Arkadaşlar güncelleme yarın verilecektir sohbeti kapatıyorum son mesaj burda kalsın herkes görsünMerhabalar gölge tv yine yine ve yine malesef güncelleme atmıs günlük güncelleme takini yapmaktan yoruldum, güncel linki atar mısın telegrwm demeyim grup gizli diyor direk en güncel versiypnu atıcak var mı
Merhabalar gölge tv yine yine ve yine malesef güncelleme atmıs günlük güncelleme takini yapmaktan yoruldum, güncel linki atar mısın telegrwm demeyim grup gizli diyor direk en güncel versiypnu atıcak var mı
Gölge Tv kullananlar sinir hastası olurlar. App içinde yeterince reklam izletmiyormuş gibi bir de 2 günde bir güncelleme çıkarıyor... Güncellemeyi de indirebilene madalya vericekleemiçcesine deveye hendek atlatıyorlar. Yok telegrama üye ol, yok indirme linki diper kanalda orayıda ekle, yok X de takibe al. Güncelemelerin zorluğunu dile getirenide telegramda sessize alıp üstüne bir de ergen misali manidar özlü sözler sabitleyip ilgi alaka beklentisi kasıyor. Zanedersin Netfilix Tuürkiye distiribütörü.Merhabalar gölge tv yine yine ve yine malesef güncelleme atmıs günlük güncelleme takini yapmaktan yoruldum, güncel linki atar mısın telegrwm demeyim grup gizli diyor direk en güncel versiypnu atıcak var mı
Netflix distribütöründen daha faydali bütün platformlar ve yayınlar var. Modladiklari için öyle yapmış. Parayla böyle hizmet yok . Her meyve vereni de taşlamasinlar bu memlekette artikGölge Tv kullananlar sinir hastası olurlar. App içinde yeterince reklam izletmiyormuş gibi bir de 2 günde bir güncelleme çıkarıyor... Güncellemeyi de indirebilene madalya vericekleemiçcesine deveye hendek atlatıyorlar. Yok telegrama üye ol, yok indirme linki diper kanalda orayıda ekle, yok X de takibe al. Güncelemelerin zorluğunu dile getirenide telegramda sessize alıp üstüne bir de ergen misali manidar özlü sözler sabitleyip ilgi alaka beklentisi kasıyor. Zanedersin Netfilix Tuürkiye distiribütörü.