Gölge tv kullanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkayaaa

Üye
Konular
16
Uzun zamandır gölge tv kullanıyorum. Yaklaşık bi iki hafta kadar önce telegramda ismini değiştirdiler. Anlamsız sembollerle doldurdular. Grupta ki bütün yazıları sildiler. Sonra güncelleme paylaştılar. Doğrusu sayfanın hacklendigini düşündüm. Uygulamayı güncellemedim. Güncel haliyle hala gölge tv kullanan var mı? Antivirus taraması yapan varsa güncel halinden bilgi verirse sevinirim

Uzun zamandır gölge tv kullanıyorum. Yaklaşık bi iki hafta kadar önce telegramda ismini değiştirdiler. Anlamsız sembollerle doldurdular. Grupta ki bütün yazıları sildiler. Sonra güncelleme paylaştılar. Doğrusu sayfanın hacklendigini düşündüm. Uygulamayı güncellemedim. Güncel haliyle hala gölge tv kullanan var mı? Antivirus taraması yapan varsa güncel halinden bilgi verirse sevinirim
İlk başta ben de sizle aynı şüpheye düşmüştüm ama sayfa hacklenmedi, admin de aynı uygulama da aynı, eskisi gibi devam ediyor. Güncel halini kullanmanızda bir sakınca yok.

Sahibinin isteği doğrultusunda bu forumda bu uygulamanın konusunu açmak yasak diye biliyorum ve açılan her konuyu siliyorlar.

Sahibinin isteği doğrultusunda bu forumda bu uygulamanın konusunu açmak yasak diye biliyorum ve açılan her konuyu siliyorlar.
Uygulamayla alakalı bilgi almak amaçlı konu açtım. Modlanmasını veya başka türden Bi isteğim olmadı. Sorun olmayacağını düşünüyorum. Ki sayfanın çalınması gibi bi durum varsada herkes bilgilensin sorun yaşamasın istiyorum.

Uygulamayla alakalı bilgi almak amaçlı konu açtım. Modlanmasını veya başka türden Bi isteğim olmadı. Sorun olmayacağını düşünüyorum. Ki sayfanın çalınması gibi bi durum varsada herkes bilgilensin sorun yaşamasın istiyorum.
Yinede sorun oluyor muhtemelen konu kilit olacak

Uygulama ve sahibi hala aynı ban yememek için isim falan değişti yani Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

Uygulama ve sahibi hala aynı ban yememek için isim falan değişti yani Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
peki kanalı nerden bulabiliriz bende silinmiş telegramdan yardım olabilirseniz lütfen dm den mesaj atın iyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: bij
İnsanlar Bilgilensin İstiyorsanız Telegram Kanalının Linkinide Paylaşsaydınız Keşke Eğer Amacınız Yazdığınız Gibiyse

Ben modladığım için ve telegramda paylaştığım için başkalarıda bunu sağda solda paylaşıp yaydığı için uygulamayı kapattı sonra benle iletişime geçti ve tekrar açtı yani hack falan yok.

Uygulama geliştiricisinin isteği üzerine bu konuda her türlü paylaşım yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri