GÖLGE TV GÜNCEL VERSİYON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba,gölgenin emulator dosyası da varmidir acaba?telegram grubuna alım yapmıyorlar sanırım giremedim bir türlü: (
Emulatör için farklı bir dosya gerekir mi bilmem ama sanmıyorum. Az önce 1.4.7 versiyonunu indirdim açınca güncelleme var diye kendi üzerinden tıklayıp güncelleme yaptım 1.5.1 versiyonuna güncelledi kendini.

Screenshot 2024 12 11 04 46 10 60 fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2

Emulatör için farklı bir dosya gerekir mi bilmem ama sanmıyorum. Az önce 1.4.7 versiyonunu indirdim açınca güncelleme var diye kendi üzerinden tıklayıp güncelleme yaptım 1.5.1 versiyonuna güncelledi kendini.

Ekli dosyayı görüntüle 1396
TV de emulator kullanıyorum normal apk sini yükledim çalışıyor güncellemeyide yaptı hemen ama merak etmiştim emulator için ayrı filan yazilmis

TV de emulator kullanıyorum normal apk sini yükledim çalışıyor güncellemeyide yaptı hemen ama merak etmiştim emulator için ayrı filan yazilmis
Evet öyle versiyon da varmış Google'da gördüm şimdi. Ama görebildiğim sadece 1.4.1 versiyonu Emulatör için. O çalışır mı bilemiyorum ama yani sonradan versiyon çıktıysa.

Bahsettiğim Emulatör (fix diye geçen) için olanı telefona indirdim 1.4.1 versiyonunu yine aynı şekilde güncelleme yaptırdı ve 1.5.1 versiyona yükseltti ama emulatörde kullanmadığım için dosyanın ona özel olup olmadığını bilemiyorum tabi ki.

Telegram bağlantıları maalesef çalışmıyor.

Bazı emülatörlerde sıkıntı çıktığı için o versiyonu da yapmışlar, çalışıyorsa normal versiyon kullanın. Emülatör versiyonunda bazı bölümler çalışmayabiliyor.

Ayrıca telegram kanalından böyle bir mesaj yayınlandı,başka açıklama yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241211-090744.jpg
    Screenshot_20241211-090744.jpg
    292.1 KB · Görüntüleme: 45
Gelişme olursa buradan bilgi veririm

Gölge TV iyi başladı ama ömrü kısa oldu maalesef, yinede emek veren herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri