Ben dün ts maçına baktım hemen hemen her kanalında nasıl diye gayet güzel yayın vardıbende maçları açmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben dün ts maçına baktım hemen hemen her kanalında nasıl diye gayet güzel yayın vardıbende maçları açmadı
Merhaba,gölgenin emulator dosyası da varmidir acaba?telegram grubuna alım yapmıyorlar sanırım giremedim bir türlü: (Yeni Versiyon;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Emulatör için farklı bir dosya gerekir mi bilmem ama sanmıyorum. Az önce 1.4.7 versiyonunu indirdim açınca güncelleme var diye kendi üzerinden tıklayıp güncelleme yaptım 1.5.1 versiyonuna güncelledi kendini.Merhaba,gölgenin emulator dosyası da varmidir acaba?telegram grubuna alım yapmıyorlar sanırım giremedim bir türlü: (
TV de emulator kullanıyorum normal apk sini yükledim çalışıyor güncellemeyide yaptı hemen ama merak etmiştim emulator için ayrı filan yazilmisEmulatör için farklı bir dosya gerekir mi bilmem ama sanmıyorum. Az önce 1.4.7 versiyonunu indirdim açınca güncelleme var diye kendi üzerinden tıklayıp güncelleme yaptım 1.5.1 versiyonuna güncelledi kendini.
Ekli dosyayı görüntüle 1396
Evet öyle versiyon da varmış Google'da gördüm şimdi. Ama görebildiğim sadece 1.4.1 versiyonu Emulatör için. O çalışır mı bilemiyorum ama yani sonradan versiyon çıktıysa.TV de emulator kullanıyorum normal apk sini yükledim çalışıyor güncellemeyide yaptı hemen ama merak etmiştim emulator için ayrı filan yazilmis
Bazı emülatörlerde sıkıntı çıktığı için o versiyonu da yapmışlar, çalışıyorsa normal versiyon kullanın. Emülatör versiyonunda bazı bölümler çalışmayabiliyor.TV de emulator kullanıyorum normal apk sini yükledim çalışıyor güncellemeyide yaptı hemen ama merak etmiştim emulator için ayrı filan yazilmis
Telegram bağlantıları maalesef çalışmıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Bunu dener misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 1401
sanırım grubu kapatmışlar.
Bununla ilgili olabilir mi acabaAyrıca telegram kanalından böyle bir mesaj yayınlandı,başka açıklama yok
HayırısıBununla ilgili olabilir mi acaba
Adnan tvGüncelleyin, güncelse silip tekrar yüklemeyi deneyin
Gölge TV nin bir yere gittiği yok, kanlı canlı devam.. bilginize....Gölge TV iyi başladı ama ömrü kısa oldu maalesef, yinede emek veren herkese teşekkürler.
Bizde bunu istiyoruz da arada ben yokum bakın başınızın çaresine moduna geçiyorGölge TV nin bir yere gittiği yok, kanlı canlı devam.. bilginize....