Yardım --- GÖLGE TV & BİLGİN TV HAKKINDA – BU HAKSIZLIK SON BULMALI!

Yapacağınızdan değil ama abuk sabuk olmadıkça yani yetişkin içerikler gibi özellikleri olan vb. genele hitap edebilen her uygulamayı paylaşabilirsiniz.
Muhtemelen birçok kişinin bildiği uygulamalardır. Bilmeyen varsa da görmüş olur.

⚽️ [[ İNAT TV PRO & İNAT BOX APK ]] ⚽

🔳 X Platformu Hesap Adresi
👉

🔳 Telegram Platformu Hesap Adresi
📍 Telegram sayfası telif hakkı yediği için bağlantı linki paylaşamıyorum. Aşağıda anlattığım gibi ulaşabilirsiniz.

📍Telegram uygulamasına giriş yaptıktan sonra arama kısmına 👉 @inattvadmin şeklinde yazıp hesap arama yapabilirsiniz.

📍 Arama sonucunda sadece mesaj gönderebileceğiniz bir hesap adresine ulaşacaksınız. Buradan güncel indirme bağlantı linkleri için admine mesaj yazacaksınız.

👉 Telegram:

🔳 Web Tarayıcı İndirme Bağlantısı
👉

⚠️ Yukarıda paylaşmış olduğum bağlantılar haricinde farklı yerlerden indirme yaparken DİKKATLİ olunuz. Uygulama geliştiricinin kendi bağlantılarını takip edin.

⚽️ [[ REC TV & REC TV BOX APK ]] ⚽

🔳 X Platformu Hesap Adresi
👉

🔳 Telegram Platformu Hesap Adresleri
👉
👉

👉

⚠️ REC TV adına farklı farklı sosyal medya platformu ve web sitelerinde SPONSORLU reklam şeklinde uygulama reklamı yapılmaktadır. DİKKATE ALMAYIN.

⚠️ Farklı bağlantılardan indirme yaptığınız takdirde, [RAT] Remote Access Trojan yazılım virüsü ile cihazlarınız arka planda habersiz çalıştırılabilir.

⚠️ RAT NEDİR?
" Bir cihazda (bilgisayar, telefon, tablet vb.) arka planda, cihaz sahibinin bilgisi dışında gizlice çalışan ve cihazın içindeki bilgilerin başka kişilerce yasa dışı bir şekilde ele geçirilmesine veya cihazın yasa dışı işlemlerde kullanılmasına yardım eden trojanların genel ismidir. "

Kaynak: BTK

⚠️ Yukarıda paylaşmış olduğum bağlantılar haricinde farklı yerlerden indirme yaparken DİKKATLİ olunuz. Uygulama geliştiricinin kendi bağlantılarını takip edin.

⚽️ [[ NETV GOLD APK ]] ⚽

🔳 Telegram Platformu Hesap Adresleri
👉
👉

👉
👉

⚠️ Burada en çok bilinen ve yüksek indirilme sayısına ulaşmış olan stabil şekilde yayın yapan geniş içerik arşivine sahip apk uygulamalarını paylaştım. Bunların dışında daha birçok uygulama geliştiricisinin yapmış olduğu apk uygulamaları da var.

⚠️ Sunucu masrafları nedeniyle birçok uygulama geliştiricisi uygulamayı devam ettiremiyor. Uygulama içinde çıkan reklamlar ile kazanç sağlamaya çalışıyorlar.

Son düzenleme:
aslında bende uygulamanın güncel versiyonu var da daha önce yani eski sürüm zamanında rast gele mail adresi girmiştim, uygulama kapanınca silmiştim uygulamayı, güncel versiyonu bulunca yeniden yükledim ama ID numarasına göre girdiğim mail adresini istiyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı
Telegram sayfasında olan birine ID nizi verip sorgu sayfası var,oradan sorgulatın.Mail adresi çıkacak.Tanıdığınız yoksa bana atın.Sorgular mail adresini iletirim size.Son sürüm 1.7.8… Ama yarın 3 sefer güncellenir kesin.

Telegram sayfasında olan birine ID nizi verip sorgu sayfası var,oradan sorgulatın.Mail adresi çıkacak.Tanıdığınız yoksa bana atın.Sorgular mail adresini iletirim size.Son sürüm 1.7.8… Ama yarın 3 sefer güncellenir kesin.
Göndermişler sorgu sayfasını,oradan bakabilirsiniz.

ben hiçbir şey anlamadım ya nasıl bulucaz g***e apksını şimdi

Konuyu görüntüleyenler

Geri