hosbirisi73
Üye
- Konular
- 0
a45732b6378f1330
Bir de buna bakabilir misiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
a45732b6378f1330
İlk yazdığım mail çalıştı değil mi ?a45732b6378f1330
Bir de buna bakabilir misiniz
iksi de çalıştı, ramazan ramazan çok makbule geçti, çok teşekkürler, Allah râzı olsunİlk yazdığım mail çalıştı değil mi ?
Kod:
gölge çagrı merkezi çözüm ortağı
Muhtemelen birçok kişinin bildiği uygulamalardır. Bilmeyen varsa da görmüş olur.Yapacağınızdan değil ama abuk sabuk olmadıkça yani yetişkin içerikler gibi özellikleri olan vb. genele hitap edebilen her uygulamayı paylaşabilirsiniz.
Telegram sayfasında olan birine ID nizi verip sorgu sayfası var,oradan sorgulatın.Mail adresi çıkacak.Tanıdığınız yoksa bana atın.Sorgular mail adresini iletirim size.Son sürüm 1.7.8… Ama yarın 3 sefer güncellenir kesin.aslında bende uygulamanın güncel versiyonu var da daha önce yani eski sürüm zamanında rast gele mail adresi girmiştim, uygulama kapanınca silmiştim uygulamayı, güncel versiyonu bulunca yeniden yükledim ama ID numarasına göre girdiğim mail adresini istiyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı
Göndermişler sorgu sayfasını,oradan bakabilirsiniz.Telegram sayfasında olan birine ID nizi verip sorgu sayfası var,oradan sorgulatın.Mail adresi çıkacak.Tanıdığınız yoksa bana atın.Sorgular mail adresini iletirim size.Son sürüm 1.7.8… Ama yarın 3 sefer güncellenir kesin.