hasanarda22
Üye
- Konular
- 0
test ettiğimde pc de iptv expert ile seçtiklerim çok açılmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ustam televizoda görünen malum sporlar ott navigatorde görünmüyor sebebi nedirtest ettiğimde pc de iptv expert ile seçtiklerim çok açılmadı
Hangi playerde alıyorsunuz hatayı?Eline sağlık, çok teşekkürler. Şöyle bir sorunum var, bir filmi açmak istediğimde filmi açmıyor, harici player ile oynatın gibi bi hata alıyorum sebebi nedir?
Telif nedeniyle kapanmış film.Televizo, ott ikisinden de denedim açmadı maalesef
Film adı proximity sizde bir bakın isterseniz müsaitseniz
Televizo, ott ikisinden de denedim açmadı maalesef
Film adı proximity sizde bir bakın isterseniz müsaitseniz
bilgi için teşekkürlerTelif nedeniyle kapanmış film.
Kullanıcı Adı : hpgdiscooSondaki / silin
Konu İlk Mesaj"da Bu Xtream Paneli Calıstıran Player"ler Belirtilmis Konu İlk Mesaj"da Belirtilen Player"lerle Sorunsuz Calısıyor Bu Player"lerden Birini İndirip Tekrar Denerseniz Sizdede Sorunsuz Calısacaktır.Kullanıcı Adı : hpgdiscoo
Şifre : 123456
Sunucu Adresi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu şekilde giriyorum yine olmadı iptv smartes pro da
Siz nasıl giriş yapıyorsunuz
Kontrol ettim maalesef hiç kaynak yayin bulamadım, sizin bildiğiniz bir site veya uygulamada yayını varsa ekleyebilirim.@hpgdisco kardeşim eline emeğine sağlık
Bulabilirsen kaynak habitat tv ekler misin?