GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Son düzenleme:
Selamlar, acaba LG smart tv'de kullanan var mı? Lanet webos'da düzgün player yok, çoğu birbirinin kopyası 7 günlük deneme veriyor,
tavsiye edeceğiniz uygulama var mı? Teşekkürler.

Selamlar, acaba LG smart tv'de kullanan var mı? Lanet webos'da düzgün player yok, çoğu birbirinin kopyası 7 günlük deneme veriyor,
tavsiye edeceğiniz uygulama var mı? Teşekkürler.
hiç kullanmadım ama sürekli ihtiyaç oluyorsa satın alabilirsiniz.

1. Smart IPTV

Key Features:

• Great for live TV and video on demand
  • Offers a variety of customizable settings

2. SS IPTV

Key Features:

• Simple and intuitive interface
  • Support for multiple formats

3.

Key Features:

• Supports EPG and parental controls
  • Great for families

4. Perfect Player

Key Features:

• Excellent for playing M3U playlists
  • Easy setup process

5. GSE SMART IPTV

Key Features:

• Multi-format support
  • Can be used on various devices in addition to LG TVs

Bir de ibplayer gördüm. Bunlardan seçip bakabilirsiniz.

Belgesel sevenler için BelgeselX dizilerini ekledim.
Emeklerinize sağlık. Projenizi başından beri takip ediyor ve kullanıyorum. Hatta rahat kullanmak için Televizo Premium da satın aldım. Özellikle yurtdışında yaşayanlar için bu proje bulunmaz bir nimet niteliğinde bence. Umarım uzun ömürlü olur. Özellikle eklediğiniz belgesel bölümleri için çok teşekkürler. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

BelgeselX bölümünde Antik Çağın Gizemleri 1. bölümde belgesel yerine Bahar dizisi çıkıyor diğer bölümlere bakmadım henüz, bilginiz olsun dedim, teşekkürler emekleriniz için

Merhaba evet o m3u ile denedim elle yazdım.
Tam olarak bende emin değilim normalde çalışması lazım m3u_plus şeklinde ve eksiksiz olduğuna emin olun.
Emeklerinize sağlık. Projenizi başından beri takip ediyor ve kullanıyorum. Hatta rahat kullanmak için Televizo Premium da satın aldım. Özellikle yurtdışında yaşayanlar için bu proje bulunmaz bir nimet niteliğinde bence. Umarım uzun ömürlü olur. Özellikle eklediğiniz belgesel bölümleri için çok teşekkürler. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
İyi seyirler.
BelgeselX bölümünde Antik Çağın Gizemleri 1. bölümde belgesel yerine Bahar dizisi çıkıyor diğer bölümlere bakmadım henüz, bilginiz olsun dedim, teşekkürler emekleriniz için
Düzelttim.

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi sadece canlı yayınları indirir.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9820
Film İçerik Sayısı: 21987
Dizi İçerik Sayısı: 6144

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

Eline Emeğine Sağlık. Teşekkürler..

Yeşil Deniz ve Yeşil Deniz Milenyum bölümlerini ekler misin rica etsem

İyi seyirler.

Kaynak bulabilirsem ekleyeceğim.

İlk mesaja kullanıcılarin dizi ekleyebilecegi bir sistemi yazdım. Dileyen eksik gördüğü dizileri ekleyebilirler.
Belgesel x kategorisinde tabu , köpeklere fısıldayan adam dizileri karışmış

Maalesef hiç denemediğim için bir bilgim yok.

Dayı 2 diye bir film göremedim. Şimdi gördüm telifden dolayı

Bu sitede eşref rüyanın sansürsüz bölümleri var da ekleyebilirmisin prime video kategorisine veya kanal d kategorisine eşref rüya ( sansürsüz ) yazarak ta ekleyebilirsin

Geri