GoldVOD Ücretsiz Xtream Destekli Tv Film Dizi Listesi

hpgdisco

Paylaşımcı
Konular
9
Tamamen ücretsiz ve sınırsız Xtream Codes destekli iptv sistemidir.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik editörleri;

@hecika

Yardımlarından dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Televizo

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım. Şuan TV ve Film içerikleri sistemi mevcut yakında dizi bölümünü de tamamlayacağım.

Sabit m3u adresi yoktur sadece xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.

İçerikler şuan çok az bu yüzden içerik ekleme konusunda gönüllü arkadaşlara ihtiyacım var eğer zaman ayırabilecek kişiler var ise panelden yetkilendirme verebilirim. Sadece kopyala yapıştır yapması gerekiyor panel mobil uyumludur. Gerekli listeleri ben sağlayacağım kendilerine.

4 kanal 2 film var sadece 😀
Zamanla Eklenecektir. Yayınlar Panel Uzerinden Ekleniyor. Api Sistemi Farklı Xtream Link Epg,Kanal Logoları,Film Dizi Kapak Fotografları.Basit Gibi Gorunen Ugrastırıcı Bir İş.
Ayretten @hpgdisco Kardeşimiz Çalışıyor.
Arta Kalan Zamanlarındada Bizlere Faydalı Olmaya Çalışıyor.
Reklam Yok Ucret Yok Daha Cebinden Server Kirası Veriyor.
Bizlerden Hic Bir Sey İstemiyor.
Bize Dusen Bu Kardesimize Destek Olmak.
Panel Uzerinden Linkleri Ekleyecek Liste Hazır Tek Tek Ekleme Yapabilecek Gonullu Arıyor.
Ben Yapacaktım Android Box"la Kopyala Yapıstır Olmuyor.Bilgisayar İle Verilen Listeleri Panele
Kanal İsmi,Kategori,Tvg=id Epg İcin,Kanal Logo Linkleri,Film Dizi Kapak Foto Linkleri,vs.Bunlar Kopyala Yapıstırla Olcak
Dogru Sekilde Yapabilecek Gonullu Arıyor.O da Yetisemiyor Ayrı İste Calıstıgı İcin Fırsat Buldukca Bir Seyler Yapmaya Çalışıyor. Bizler İcin
Bu Projede Bu İsleri Gonullu Yapabilecek Olanlar @hpgdisco Kardesimize Dm"den veya Konudan
Ulasabilirler.
Saygılarımla

Çok teşekkürler arkadaşlar özelden yazanlara geri dönüş yapıldı. Ayrıca test edibildiginiz çalışan playerleri belirtebilirseniz çok iyi olur bazı playerlerde giriş yapmakta fakat yayınlar acilmamakta

Geri