Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@hpgdisco Kardeşim Normal M3u "lara Gore Cok Farklı Bir Sistem Sen Nasıl Uygun Gorduysen Oyle Yap Basit Gibi Gorunen Cok Ugrastirici Bir İs Cok Vakit Zaman ve Emek Harcanan Bir İs Yazdıklarından Anladigim Kadarıyla Boyle Allah Razı Olsun Kardeşim Senden Her Gecen Gün Gelistirmeyede Devam Ediyorsun Bizlerden Ucret ve Hic Bir Sey Talep Etmeden.Saygılarımla.Genel bir açıklama burda da yapayım ama arada kaynayıp gitmesin diye ilk mesaj'ada ekleyeceğim.
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde çalışmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için onu seçtim.
reis linki exrem degilde m3u listesi seklinde duzenlemen mumkunmu belki o bile fark eder eger m3u_plus yaparsan linkler ts den bin dosyasina dönüyor belki calisa bilirGenel bir açıklama burda da yapayım ama arada kaynayıp gitmesin diye ilk mesaj'ada ekleyeceğim.
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde çalışmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için onu seçtim.
m3u_plus vardı aslında ama bazı sebeplerden şimdilik kaldırdım. Bu url'yi bir deneyinreis linki exrem degilde m3u listesi seklinde duzenlemen mumkunmu belki o bile fark eder eger m3u_plus yaparsan linkler ts den bin dosyasina dönüyor belki calisa bilir
@hpgdisco Kardeşim Ben Denedim Cok Güzel Çalışıyor Trt1 Kanalım3u_plus vardı aslında ama bazı sebeplerden şimdilik kaldırdım. Bu url'yi bir deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Televizo
M3uIptv
Ott Navigator
Tivimate Player
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.
Tamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Televizo
M3uIptv
Ott Navigator
Tivimate Player
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım
Bu şekilde olması gerekmiyor muyduZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şuan için sabit m3u yok sadece üyelik bilgileriyle kullanabilirsiniz.Bu şekilde olması gerekmiyor muydu![]()
Bir arkadaş Tivimate playerde açıldığını söylemişti.Tivimate premiumda denedim. Çalışmadı
Hata veriyor, çalma listende hata oluştu. diyor. Xtreme kısmını kullanırkenBir arkadaş Tivimate playerde açıldığını söylemişti.
Benim tivimate premiumda calismaditivimate premium kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor. şu an bir sıkıntı yok. çok güzel, teşekkürler
Boyle bir hata alıyorum. Tivimatede
Sunucu adresini http olarak deneyin.Boyle bir hata alıyorum. Tivimatede
@hpgdisco Kardeşim Google Play"den Tivimate Ucretsiz Surumu İndirip Kurdum Xtream Olarak Ekledim Gayet Guzel Calısiyor.Sunucu adresini http olarak deneyin.