tekkan
Paylaşımcı
- Konular
- 84
Tam anlamadım reis .Sen kralsın reis, bir sorum olucak iptv üzerinde canlı yayın degilde dizi film indirebilirmiyiz acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tam anlamadım reis .Sen kralsın reis, bir sorum olucak iptv üzerinde canlı yayın degilde dizi film indirebilirmiyiz acaba?
Şimdi mesela iptvdeyim birtane filmler kısmı var diyelim Recep İvedik 3 bu filmi telefona indirebilirmiyiz? Bir zamanlar araştırmıştım var diye gördüm ama sizede bir sormak istedimTam anlamadım reis .
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey olanaksız reis.Şimdi mesela iptvdeyim birtane filmler kısmı var diyelim Recep İvedik 3 bu filmi telefona indirebilirmiyiz? Bir zamanlar araştırmıştım var diye gördüm ama sizede bir sormak istedim
NexTv iptv playerde "indirme" seçeneği var ama gerçekten çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.Şimdi mesela iptvdeyim birtane filmler kısmı var diyelim Recep İvedik 3 bu filmi telefona indirebilirmiyiz? Bir zamanlar araştırmıştım var diye gördüm ama sizede bir sormak istedim
NexTv nin neresinde indirme seçeneği var reis.? ayrıca böyle bir şey teknik olarak nasıl mümkün olabilir.?NexTv iptv playerde "indirme" seçeneği var ama gerçekten çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
9Xtream 'da film ve dizi izleme ekranında İNDİR tuşu var.NexTv nin neresinde indirme seçeneği var reis.? ayrıca böyle bir şey teknik olarak nasıl mümkün olabilir.?
Tuşu boşver reis , işe yarıyor mu daha önce indirme yaptın mı ? ben olanaksız dedim diye millet örnek vermeye başladı. bildiklerinizi yazın herkes faydalansın. İnsanların bu garip isteklerinden gına geldi iyice.9Xtream 'da film ve dizi izleme ekranında İNDİR tuşu var.
İndiriyor mu bilmiyorum. Telefonda denemek istemedim.
Teknik olarak olurunu bilmem, ama böyle bir opsiyon veriyor işteNexTv nin neresinde indirme seçeneği var reis.? ayrıca böyle bir şey teknik olarak nasıl mümkün olabilir.?
Tuşu boşver reis , işe yarıyor mu daha önce indirme yaptın mı ? ben olanaksız dedim diye millet örnek vermeye başladı. bildiklerinizi yazın herkes faydalansın. İnsanların bu garip isteklerinden gına geldi iyice.