haydar5860
Üye
- Konular
- 25
ghd sports uygulaması kullanan varmı spor kanalları bölümündeki kanallar neden açılmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İndirdim kullanmadım daha ama vpn ile deneyin birde belki açılırghd sports uygulaması kullanan varmı spor kanalları bölümündeki kanallar neden açılmıyor
vpnle hic açılmıyo uygulamaİndirdim kullanmadım daha ama vpn ile deneyin birde belki açılır
spor3 bolumu acilyorvpnle hic açılmıyo uygulama
spor3 bolumu acilyor
Ozaman sahibi bi el atsın konuyavpnle hic açılmıyo uygulama
Arkadaşlar ben seyrediyorum uygulamayı güncelleyinOzaman sahibi bi el atsın konuya
sport channell bölumundekiler calismioArkadaşlar ben seyrediyorum uygulamayı güncelleyin
Arkadaşlar ben seyrediyorum uygulamayı günc
Data yok hatası veriyor güncelledikArkadaşlar ben seyrediyorum uygulamayı güncelleyin
Data yok hatası veriyor sürekliGHD sports tüm kanalları çalışıyor arkadaslar
Nerdeki?sport channell bölumundekiler calismio
diger bolumdekiler calisio
versiyon 24 son surum degilmiArkadaşlar ben seyrediyorum uygulamayı güncelleyin
Arkadaşlar doğrudur çok güzel bir uygulama tüm dünya kanalları var güzel çalışıyorversiyon 24 son surum degilmi
Link atar mısın bende indirdim çalışmıyorArkadaşlar doğrudur çok güzel bir uygulama tüm dünya kanalları var güzel çalışıyor
Link atar mısın bende indirdim çalışmıyor