Gezgin YouTube'R kanalları önerileri

biofatih

Üye
Konular
6
Dünyanın pek çok yerine elinde bir çanta bir kamera ile çıkanlara imrensem de aynısını günün birinde yapar mıyım bilmiyorum, sağolsun bu arkadaşlar bize gezdikleri yerleri güzel aktarıyorlar ve oturduğumuz yerden bir nevi dünyayı geziyoruz. Çok bilinen Emre Durmuş, Arda Pazır, Yırtık Pantolon vb gibi daha pek çoğu mevcut

Ben anlatımlarını beğendiğim iki kanalı önereceğim;
Burak Durgun ve Orçun Dalarslan

Kıyıda köşede kalmış az bilinen bu tip kanalları paylaşmanız dileğiyle başlığı açıyorum :)

Son düzenleme:
Got2go (altyazılı)
St Travel (altyazılı)
Tolga Öztürk
Birhayalinpeşinde

Çok daha fazlası vardı ama abonelikten çıkarmışım hatırlayamadım 😃

Got2go (altyazılı)
St Travel (altyazılı)
Tolga Öztürk
Birhayalinpeşinde

Çok daha fazlası vardı ama abonelikten çıkarmışım hatırlayamadım 😃
YouTube un saçma yeni algoritması yüzünden bazen abone olduklarımı bile bulmakta zorlanıyorum :)

Bir YouTubeR olmasa da Avrupa'da yaşayan bir Türk gazeteci olan Sertaç Aktan kanalını da önerebilirim, uzay videoları baya kaliteli tam olarak alanı olmasa da o kısımda

eren sayar
farklı şeyler
sezer yılmaz
yağmur arat
efil efil dünya
arda pazır
usturmaçalı kız ( karaya indiklerinde içerikleri çok güzel )
bir hayalin peşinde ( sürekli herşeye inanılmaz deyip, sürekli şunu yapmayın bunu içmeyin vb mesajlarla itici ve cins biri olsada içerikler iyi)
gezmeyi bilican (boşandıkları için eski tadı yok ama eski videoları güzel)
Takip ettiğim daha fazla ama izlemeden geçmediğim oturaklı favorilerim genelde bunlar..

Rotasız seyyah
Uğur Kola
Değişik Yollarda
Burak Durgun
Bir Hayalin Peşinde
Gezmekenkolay
Engin Özdemir
Arda Pazır
Yolcuların Dikkatine
Sezer Yılmaz
Japon Hamza
Tayvan Adam
Yağmur Arat
Varuna Gezgin
Bora Arda
Şeyma Yolda
Mert Öztürk
Yırtık Pantolon
Ayşe Kocalar
Berkoo
Mert Aktaş
Dünyaperestiz
Saliha Özkan
Tardy Travel
Gökhan Yıldırım
Ali Ertuğrul

Rotasız seyyah
Uğur Kola
Değişik Yollarda
Burak Durgun
Bir Hayalin Peşinde
Gezmekenkolay
Engin Özdemir
Arda Pazır
Yolcuların Dikkatine
Sezer Yılmaz
Japon Hamza
Tayvan Adam
Yağmur Arat
Varuna Gezgin
Bora Arda
Şeyma Yolda
Mert Öztürk
Yırtık Pantolon
Ayşe Kocalar
Berkoo
Mert Aktaş
Dünyaperestiz
Saliha Özkan
Tardy Travel
Gökhan Yıldırım
Ali Ertuğrul
tek manyak benim sanıyordum :) rahatladım. ahaha .

Size farklı 3-5 Kanal ismi vereyim arkadaşlar.

-GÖÇEBE LİFE (Ana ve Demir Bir Türk bir Romanyalı bileklik satarak Dünya turu şu an Güney Amerikadalar destek verelim)

-FURKAN ARAS (Az deli bir youtuber arıyorsanız samimi ve sıradışı)

ÖZGÜR YOLDA (Brezilya'da geziyor ve Brezilya dizisi gibi çok ateşli rakipleri var ne ararsan konu var,tam bir polisiye arka sokaklar tadında😉)

HAMZA EREN (Amerika'ya sınırdan kaçak girip yaşantısını çekiyor ,hayali Brezilya'da il kurmak)

FATİH KOPARAN( EN güleryüzlü ve kaçık gezgin en son girilemeyen Çin'de videolar çekmeyi başardı ,Tüm video gelirlerini öğrenci bursuna bağışlıyor,benim favori sıramda 3 yer alıyor)

GEZMEK EN KOLAY (Anıl dünyayı önce motosikletle geziyordu şimdi yine yollarda)

İLYAS MUTLU ( TÜRK Havuç gezginimiz destek verelim yeterli ilgiyi bulmalı bence)

METDALTON (Denizliden yola çıktı,Yunan kızla baya takıldı şu an yalnız geziyor)

BAHADIR TARTOP ( Kaliteli içerikler ve düzenli video attı ama hala beklenen değeri göremedi en son Hindistan civarı da görüntülendi😉)

Bu isimler diğerlerine göre çoğunluğu günlük vlog ve gezi,ve taze videolar çoğu diğer arkadaşlar videoyu çekiyor stokluyor şimdi bu 2026 3-5:ay ilk baharda yayınlıyor .Taze ferah videolara destek verelim
İzleyenlere iyi seyirler.

gezen can; üniversite yıllarından sonra gezmeye başladı ama son birkaç yıldır youtuber oldu.

Geri