alikoo
Paylaşımcı
- Konular
- 10
Tivimateda birden fazla liste ekleyince çok kasıyor sparkle baya akıcı ona göreEvet, sparkle de çalışmıyor. Daha gelişmiş olan tivimate öneririm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tivimateda birden fazla liste ekleyince çok kasıyor sparkle baya akıcı ona göreEvet, sparkle de çalışmıyor. Daha gelişmiş olan tivimate öneririm.
Televizoda çalışmıyor.Çok teşekkürler paylaşım için. Umarım televizoda açar. Bazen kodide açan televizoda açmıyor. Bunun sebebi nedir ve çözümü var mıdır bunu da öğrenebilirsem süper olacak.
IPTV extremde kanallar değişirken ekran donuyorKanalları ülkelere göre ayarlama şansı varmış ancak ben yapmayı başaramadım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İlk mesajda ki resme dikkatli bakarsanız olmadığını göreceksiniz, bu liste Türkiye ulusal-yerel ve global kanalları içerir.Mor kanallar yokmu benmi göremedim