Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bence yakıt işine çok takılmamak lazım beyin yakar. Araba bir ulaşım aracıdır herkes bütçesine göre takılsınHer düşünceye saygı duyuyoruz, yaşlarımız yeterse göreceğiz gelecek elektrik mi hybrid mi yoksa hidrojen mi olacak![]()
Bende öyle düşünüyorum , Toyota biraz züğürt tesellisindeToyota işin içinde olunca ne demesini bekliyorsunuz ki. EV modeli olmayan dünya devi. Toyota yöneticisi istese de Toyota markalı EV alamaz çünkü yok. Yatırım yapmadılar. Katı hal batarya türküsü ile 2025e geldiler. EV candır gerisi heyecandır.
Ben de sizin şarj süresi kritik fikrinize katılıyorum. 15 dakika ve altında %20-80 yapabilen bir otomobil menzili 250km bile olsa iyi otomobildir. Daha aşağısı daha iyidir. Şahsen bizde Model y var şehir içinde zaten rakipsiz EV, şehir dışında ise çizgi aşılmıştır bundan böyle. 50kwa bataryası olan verimli bir EV DC hızı %20 -80 yirmi dakika civarında ise bakım ve tamirat olmadan, batarya değişmeden milyon km götürecek diye görünüyor. Pil eskime yüzdeleri de üreticilerin öngördüğünden daha iyi rakamlar olarak gerçekleşiyor. Devir değişiyor uymak gerek.Bende öyle düşünüyorum , Toyota biraz züğürt tesellisindegeç kaldılar EV için , yapmışlar suzuki ile ortak bir model ama ne zaman gelir bilmiyorum...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Seçim güzel tespitler güzel , güle güle kullanın, benimde hedefim o belkide Juniper bakalım artık , camp mode içinBen de sizin şarj süresi kritik fikrinize katılıyorum. 15 dakika ve altında %20-80 yapabilen bir otomobil menzili 250km bile olsa iyi otomobildir. Daha aşağısı daha iyidir. Şahsen bizde Model y var şehir içinde zaten rakipsiz EV, şehir dışında ise çizgi aşılmıştır bundan böyle. 50kwa bataryası olan verimli bir EV DC hızı %20 -80 yirmi dakika civarında ise bakım ve tamirat olmadan, batarya değişmeden milyon km götürecek diye görünüyor. Pil eskime yüzdeleri de üreticilerin öngördüğünden daha iyi rakamlar olarak gerçekleşiyor. Devir değişiyor uymak gerek.
Allah gönlünüzdekini kolaylıkla nasip etsin. Kamp modu mükemmel özellik. Juniper yada model q elbette çok daha iyi olacaktır. Ben ihtiyarım sizlere göre bekleyecek vaktim yok. Hayat kısa sağlık varken tadını çıkarmak lazım.Seçim güzel tespitler güzel , güle güle kullanın, benimde hedefim o belkide Juniper bakalım artık , camp mode için![]()