Geçiş ücreti güncellemesi Osmangazi ve Çanakkale köprüsü

remixtik

Paylaşımcı
Konular
248
Geçiş ücreti güncellemesi: Otomobiller için 795 TL olan Osmangazi Köprüsü ile 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücretlerinin ise 998 TL'ye çıkması bekleniyor.

Yap, işlet, devret modelli köprüler bunlar

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1766944019396.jpg
    FB_IMG_1766944019396.jpg
    106.2 KB · Görüntüleme: 5
Almanya’da yaşıyorum burada ne otoban ne köprü nede tünel için bir para söz konusu değil hadi diyelim buradan yola çıktık. Çek Macar Slovakya sırp Bulgar aylık vignet alıyoruz her ülke için 15 yada 20 Euro para ödüyoruz en çok zoruma giden Türkiye anlık ödüyoruz bu parayı hadi biz senede 1 defa bu eziyeti çekiyoruz Türkiye de yaşayıp bunu her gün çeken millete işkenceden başka bir şey değil hem senin verginle yapıyorlar birde geçerken yoluyorlar iyiye giden bir şey yok

Almanya’da yaşıyorum burada ne otoban ne köprü nede tünel için bir para söz konusu değil hadi diyelim buradan yola çıktık. Çek Macar Slovakya sırp Bulgar aylık vignet alıyoruz her ülke için 15 yada 20 Euro para ödüyoruz en çok zoruma giden Türkiye anlık ödüyoruz bu parayı hadi biz senede 1 defa bu eziyeti çekiyoruz Türkiye de yaşayıp bunu her gün çeken millete işkenceden başka bir şey değil hem senin verginle yapıyorlar birde geçerken yoluyorlar iyiye giden bir şey yok

Öyle deme dayım, Alamanya bizi kıskanıyor. :D

Çok şey var söylenecek de işte anlayan anladı

Geri