Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bı tabi satın alım dedim pişman oldum donuyo yayınlarıTamam.
Aynen . benim izlediğim yer de gayet net.Bı tabi satın alım dedim pişman oldum donuyo yayınlarıkaçak daha net
Kaçak en iyisi vallaha tek Digiturk kullanıyorum oda iki kişi aliyozAynen . benim izlediğim yer de gayet net.![]()
Naçizane benim de 4-5 yerden yasal üyeliğim var. Hiç açıyor muyum.!? Hayır.Kaçak en iyisi vallaha tek Digiturk kullanıyorum oda iki kişi aliyoz![]()
Vallaha doğru hocam pişman oldum tabi aldığıma uzun süreli alım dedim değmezNaçizane benim de 4-5 yerden yasal üyeliğim var. Hiç açıyor muyum.!? Hayır.![]()
Şimdi baktım da 30-40 içerik var . izlenen tek şey de Gassal gibi.Vallaha doğru hocam pişman oldum tabi aldığıma uzun süreli alım dedim değmez
Sırf onun için aldım haŞimdi baktım da 30-40 içerik var . izlenen tek şey de Gassal gibi.
Gassal'ı Tabii ye koymalarının sebebi de bu zaten. Diğer içerikler için kimse satın almıyordu-almazdı.Sırf onun için aldım ha
bence izlenmesi gereken diziler tabii tvdeGassal'ı Tabii ye koymalarının sebebi de bu zaten. Diğer içerikler için kimse satın almıyordu-almazdı.
s.a dostlar gassal 2. sezonu izleye bilmemiz icin m3u linki veya hangi apk dan izleye biliriz
cloodstream repolar içinde çıkıyor inat tv de geldi ben ikisinde de izledim deneme amaçlı..s.a dostlar gassal 2. sezonu izleye bilmemiz icin m3u linki veya hangi apk dan izleye biliriz acep