hocam limon tv ile alakası yok bakablirsiniz tasarım herşey değişti.Ne biliyorsunuz belki iznini almıştır.Bunuda bizim için yapıyor.Teşekkür yerine anca böyle yazarsınız.Emeğe saygı lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam limon tv ile alakası yok bakablirsiniz tasarım herşey değişti.Ne biliyorsunuz belki iznini almıştır.Bunuda bizim için yapıyor.Teşekkür yerine anca böyle yazarsınız.Emeğe saygı lütfen
Biliyorumda arkadaşın yazdığı yorumu cevaplıyordum.İnsan bir teşekkür eder ortada emek varhocam limon tv ile alakası yok bakablirsiniz tasarım herşey değişti.
eyw hocam düşünceleriniz için cok teşekkür ederim sizin gibi insanları aramızda görmek huzur veriyor cidden tekrardan teşekkürler.Biliyorumda arkadaşın yazdığı yorumu cevaplıyordum.İnsan bir teşekkür eder ortada emek var
Yeni tasarıma baktım gayet güzel ve hoş olmuş.Amma benim fikrimce eskisine benzer birşey olsaydı iyi olurdu.Mesela maç özetleri,kanallar fotoğraflı olsa daha iyi olurhocam limon tv ile alakası yok bakablirsiniz tasarım herşey değişti.
yakında güncelleme yaparım hocamYeni tasarıma baktım gayet güzel ve hoş olmuş.Amma benim fikrimce eskisine benzer birşey olsaydı iyi olurdu.Mesela maç özetleri,kanallar fotoğraflı olsa daha iyi olur
Belgesel ve sinema kanalları da eklenirse tadından yenmezyakında güncelleme yaparım hocam
Maçın en izlenmesi gereken zamanı denk getirmişsin @Latte , ilk yarı gol attıktan sonra yatan yerden kalkmayan ,her yeri uff olan anadolu takımının ikinci yarı hiç yatmadığını izledikAkşamki maçın ikinci yarısının tamamını sitenizden izledim. Takılmadan donmadan izleyebildiğim için teşekkürler yeniden![]()
Olay ne? Birşey mi kaçırdım?Maçın en izlenmesi gereken zamanı denk getirmişsin @Latte , ilk yarı gol attıktan sonra yatan yerden kalkmayan ,her yeri uff olan anadolu takımının ikinci yarı hiç yatmadığını izledik![]()
cok tşekkürler efendim x hesabınız hangisidir twitter hesabınızı alabilirmiyim.kardeşim ben senin uygulamanı x de de paylaşıyorum çogu yayın donup kalır iken senın yayının hem kalıtelı nerede ıse dakıkası dakıkasına aynı
@BJKsavas1903 Xcok tşekkürler efendim x hesabınız hangisidir twitter hesabınızı alabilirmiyim.
inşallah hocamSizin siteyi pasladım yine kardeşime @tahalayer
Dün de başka birisine vermiştim.
Şimdiye kadar üzmemiş izletirken. Böyle devam eder umarım.
hocam donma kasma olursa yedek siteden izlesinler diye memnuniyet herzaman önemliİzlemek isteyenler için yedek site bile eklemişsiniz. Bravo. Ona da baktım gayet rahat açılıyor yayınlar.
Kesinlikle öyle.hocam donma kasma olursa yedek siteden izlesinler diye memnuniyet herzaman önemli
aynen öyle hocam güzel yorumlarınız içinde cok teşekkür ederim iyi kullanımlar dilerim.Kesinlikle öyle.
Girdiğim bir sitede sorun yaşarken aynı site üzerindeyken alternatif başka bir siteye daha tek tıkla gidip istediğime erişebiliyorsam daha ne olsun.![]()
TeşekkürlerWEB SİTEMİZ:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
******** ADRESİ 2023 YILLARINDAN KURULMUŞ BİR WEB SİTEDİR GENELDE İNSANLARIN ZEVKLERİNİ PARA İLE SATAN KURULUŞLARA VE PARA TUZAĞI OLAN HERTÜRLÜ KURULUŞA KARŞI OLMAK İÇİN KURULMUŞTUR.
İCERİKLERİMİZ: GENELDE FUTBOL CANLI YAYINLARI VERİYORUZ SÜPER LİG MAÇ YAYINLARINI VE BİRCOK İÇERİKLR PAYLAŞIYORUZ.
Şu anda Aktif izleyebileceğiniz kanallar:
beIN Sports 1, beIN Sports 2, beIN Sports 3, beIN Sports 4, beIN Sports 5, beIN Sports 1 MRX, beIN Sports 2 MRX, S Sport, S Sport 2, SporSmart HD, SporSmart 2 HD, Tivibu Spor 1, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3, Tivibu Spor 4, Tabii Spor, Tabii Spor 1, Tabii Spor 2, Tabii Spor 3, Tabii Spor 4, Tabii Spor 5, Tabii Spor 6, ATV, TRT 1, TV8, TV8,5, National Geographic Wild, History Channel, beIN İZ, HD Viasat History, BBC Earth