**FuTv** UYGULAMAMIZ HAYIRLI OLSUN DONMADAN YAYIN İYİ SEYİRLER...

ugur2941

Paylaşımcı
Konular
10
Yeni Açılan Uygulamamız Donmadan Yayınlar Burada Deneyin Linkten indirebilirsiniz

*Kumanda Uyumludur*
*Box Cihazlarına Kurulabilir*
*Kanallar Otomatik Güncellenir*

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-09-18-14-09-580_uftv.apprfm.jpg
    Screenshot_2025-02-09-18-14-09-580_uftv.apprfm.jpg
    933.6 KB · Görüntüleme: 398
  • futv.png
    futv.png
    65 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2025-02-10-11-01-32-698_uftv.apprfm.jpg
    Screenshot_2025-02-10-11-01-32-698_uftv.apprfm.jpg
    644.6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2025-02-10-11-01-46-281_uftv.apprfm.jpg
    Screenshot_2025-02-10-11-01-46-281_uftv.apprfm.jpg
    648.7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
uygulamadan bir SS de koyablirmisiniz
kumanda uyumlumu
iceriği hk bilgilendirme yaparmısınız

erişim ayarları yapılandırılmıştır uyarınız için teşekkür ederim

Ekran görüntüleri ile destekli ayrıntılı bir açıklama yapsanız hem sizin için hem kullanıcılar için daha güzel olacaktır.

Yeni Açılan Uygulamamız Donmadan Yayınlar Burada Deneyin Linkten indirebilirsiniz

*Kumanda Uyumludur*
Telefondan APK ya ulaşılamıyor. Döküman arama başarısız oldu diyor

*Kumanda Uyumludur*
sevgili dostum ellerine sağlık daha öncede yazmıştım güzel bir uygulama yapanların, emeği geçenlerin ellerine sağlık yalnı acizane bir tavsiyem olacak yaparsanız çok makbule geçer uygulamada ulusal kanallardan ayrı bir HABER kanalları yaparsanız çok şahane olur. çok teşekkürler başarılar diliyorum. Vesselam.

x pola player yüzünden tvbox, a kurup silmek zorunda kalıyorum.uygulama tv box sa uyumlu ama xpola player tv box sa uyumlusunu bulamıyoruz.google playda da görünmüyor player için farklı bir çözüm üretirseniz.şimdiden teşekkürler.

x pola player yüzünden tvbox, a kurup silmek zorunda kalıyorum.uygulama tv box sa uyumlu ama xpola player tv box sa uyumlusunu bulamıyoruz.google playda da görünmüyor player için farklı bir çözüm üretirseniz.şimdiden teşekkürler.
Üstadım Şuanda sorun yok zaten Google Play'den değil Normal indirip kurabilirsin herhangi bir xpola bölümüne girdiğinde ekrana indir ibaresi geliyorya ordan indir kur box uyumlu

Üstadım Şuanda sorun yok zaten Google Play'den değil Normal indirip kurabilirsin herhangi bir xpola bölümüne girdiğinde ekrana indir ibaresi geliyorya ordan indir kur box uyumlu
dediğiniz gibi ekrana uyarı mesajı geliyor güncelle diyorum ne yaptıysam bi türlü olmadı.

sevgili dostum ellerine sağlık daha öncede yazmıştım güzel bir uygulama yapanların, emeği geçenlerin ellerine sağlık yalnı acizane bir tavsiyem olacak yaparsanız çok makbule geçer uygulamada ulusal kanallardan ayrı bir HABER kanalları yaparsanız çok şahane olur. çok teşekkürler başarılar diliyorum. Vesselam.
Olabilir haber kanallarını oraya alayım ozaman çok teşekkür ederim

Geri