📺 FuTv Pro Artık Google Playde

CNNTürk denedim yayın açılmadı. Tekrar dene diyor. Bazı kanalların açılmama sorunu oluyor mu. Birde üstte kategori değişimi kumanda ile geçişte biraz geç oluyor. Belli bir zaman sonra aktif oluyor. Bu arada elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş.

Son düzenleme:
CNNTürk denedim yayın açılmadı. Tekrar dene diyor. Bazı kanalların açılmama sorunu oluyor mu. BU arada elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş.
zamanla bütün kanallar elden geçirilecek cnn türk yayını güncellendi iyi seyirler

CNNTürk denedim yayın açılmadı. Tekrar dene diyor. Bazı kanalların açılmama sorunu oluyor mu. Birde üstte kategori değişimi kumanda ile geçişte biraz geç oluyor. Belli bir zaman sonra aktif oluyor. Bu arada elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş.
kumanda önce logoda oluyor aşağı tuşuna basıp kategori bölümüne basınca istediğiniz gibi kullanabilirsiniz

Kanallarda izlerken arada kesinti oluyor. CnnTürk yine denedim açılmadı. Ama ben yine de beğendim. Görüntü kalitesi çok iyi. Tekrar sağol.

Kanallarda izlerken arada kesinti oluyor. CnnTürk yine denedim açılmadı. Ama ben yine de beğendim. Görüntü kalitesi çok iyi. Tekrar sağol.
her güncellmeden sonra uygulamayı kapatıp açrsanız güncellemeyi görürsünüz beğendiğinize sevindim müsait zamanlarda kanalları güncelleyeceğim

Hayırlı olsun pencere içinde pencere özelliği gelecek mi

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
indirdim ben de sinema ile belgesel kanalları çıkmıyor

Ooo uygulamamiz google play'e geldi demek :) onca deneme, onca vazgeçiş noktasindan sonra büyük emek ile google play kapıları açıldı. Eline emeğine sağlık abi, zaten yakından takip ediyordum uygulamayi, hem tv box hem telefon da yerini aldı Screenshot_20260508_055852_com.huawei.android.launcher.jpg

Tvboxa yükledim eve geçince kontrol edeceğim.
Elinize sağlık.

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
eline sağlık hocam indirdim puan ve 5 yildiz verdim destek amacli deneyince daha detaylı yazarim kolay gelsin

Ellerine emeğine sağlık kardeşim başarılı calişma olmuş🙏

güvenli dns yi bir defa açın daha sonrasında açmanıza gerek yok kendisi açılıp kapanıyor iyi seyirler dilerim
Selamün aleyküm admin hayırlı cumalar dilerim uygulama muhteşem emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum selamlar saygılar kolaylıklar diliyorum.

ipek salça gurubu olarak ; vatana millete hayırlı uğurlu olsun, arkadaşımızada bol kazançlar dileriz.

Geri