Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ve aleyküm selam!Sizin için sevindim,biz bu uygulamanın ismini (adını)bugün okuyabilir miyiz? Şanslı günümüzeyseydik tabiki...Arkadaşlar slm herkese elimde çok güzel maç izleme uygulaması var
Ya buraya yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor ben yapamadım galibaVe aleyküm selam!Sizin için sevindim,biz bu uygulamanın ismini (adını)bugün okuyabilir miyiz? Şanslı günümüzeyseydik tabiki...![]()
Allah Allah ne olakiArkadaşlar slm herkese elimde çok güzel maç izleme uygulaması var
Google drive içine yükleyip burada link bırakın. Direkt apk yüklemesi yapmayı denemeyin.Mukkemmel bir maç izleme uygulaması birakıyorum aşağinabilir reklamsız yaptik kendi çabamızla
Ya buraya yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor ben yapamadım galiba![]()
Mukkemmel bir maç izleme uygulaması birakıyorum aşağinabilir reklamsız yaptik kendi çabamızla
Ya buraya yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor ben yapamadım galiba![]()
Teşekkürler. Daha önce sitede verilmiştiUygulamayı birakıyorum arkadaşlar kullanmak isteyenler için uygulama ismi RBTV 77 Googleden indirebilirsiniz keyifli kullanmalar