Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bunu da denemek lazım bakayım bir ara , teşekkürler @twentysix_güzel site ama wrezturkey bence en best.
com olan mı net olan mıEn çok kullandığım sitedir oyun program hepsine güvenirim , epey eski güvenilir arkadaşlar var.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.veZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gibi
net/com uzantısı farketmiyor ikiside aynı sitecom olan mı net olan mı
net olanı kullanıyorum ...com olan mı net olan mı
Evet, sitede neler bulabileceğimi biliyorum ama işte kullanan var mı diye açılmış konu ben de kullanma tecrübemi anlatmaya çalıştımyazılım ,oyun her şeyi bu web siteden bulabilirsin. Üyelik yapsalar daha iyi olur bence. her şeyi açıkta yapmak tehlikeli. Bir kere siber yedi
Bu sitede Full Free uygulama üzerine bulamayacağınız hiç bir şey yok heleki Katılımsız kurulum linkleri çok harikaEvet, sitede neler bulabileceğimi biliyorum ama işte kullanan var mı diye açılmış konu ben de kullanma tecrübemi anlatmaya çalıştım![]()