Free Panda Antivirüs (Sistemi kastırmaz)

IronWolfTamga

Müdavim
Puan 123
Çözümler 0
@IronWolfTamga

Windows11-10-7-XP'de Kullanabileceğiniz En İyi Free Antivirüs Yazılımı : Panda (Sistemi kastırmaz)​

Merhabalar

Windows11 Kurulu Sistemin , yazılım arayüzünü upgrade etmesi
1779799580210.png
Upgrade İşleminden Sonra :
1779799615787.png
Son Durumlar ...
1779799647224.png
1779799659914.png
1779799677950.png

Resmi Web Sayfası :

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Şimdi Yazılım'ın Free Lisansı Nasıl Alınır Kısmına Geçelim...

1.Önce
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
sayfasını açalım ve sağ üst köşedeki My Account (tr : Benim Hesabım) tıklayalım.
panda1.png
2.Kendinize Ait Kullanıcı Hesabı Oluşturma
panda2.png

panda3.png

Eğer hesabınız varsa, yukarıdaki gibi giriş yapın.Yok ilk defa hesap açacaksanız, "Panda hesabı yok mu? Kaydolun (eng : Don't have a Panda Account? Sing up) bağlantısına tıklayın.Açılan web sayfasında

Kullanıcı E-Postası :
Kullanıcı Şifresi :

Belirleyin...Sistem size, sizin belirtiğiniz e-posta adresine bir doğrulama ve etkinleştirme (hesabı) gönderecek...

3.Şimdi e-posta'nızı açın, "Gelen Kutusuna" bakın, eğer orada bulamazsanız "Spam" klasörünüze bakın.Bağlantıyı tıklayın.Tebrikler artık Panda Kullanıcı Hesabınız oldu.

4.Bu adım önemli...Hesap oluşturmada belirlediğiniz "Kullanıcı adı : <e-posta_adresi> ve Kullanıcı Şifresini bir yere not edin.

5.Panda Kullanıcı Hesabını artık kapatabilirsiniz.(Güvenli Çıkış Yapın)

6.Aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi ufak istemci/yükleyici yazılımı indirin sisteminize
panda4.png
Açılan mini pencerede "Free" olanı seçin/indirin

7.İndirdiğiniz mini istemci yazılımını çalıştırın.(yönetici) Ve gerekli ayarlamaları yapın ve istemcinin yazılımın (300 MB'lık setup) dosyasını kullanıcı TEMP dizininine indirip sistem'e kurulmasını bekleyin.Bu aşama'da pc'de işlem yapmayın/bekleyin.
Panda6.png

8.Yükleme işleminden sonra mini istemci ve Temp dizinindeki setup dosyasını silebilirsiniz.

9.Yazılım ilk çalıştığında kendisini Windows başlagıç kayıt defter girişine ekleyip bildirim alanından kendini başlatıyor.Bildirim alanından tıklayarak açın yazılımı...
panda7.png
panda8.png
Yukarıdaki kısım sizde otomatik açılacak, az önce belirleyip not ettiğiniz kullanıcı adı/şifresini girin.1-2 sn'lik oto-kontrol'den sonra lisansınız etkinleştirilmiştir.Tebrikler....

Bundan sonra her yeni temiz kurulumdan sonra yazılımı kurup lisans bilgilerinizi(kullanıcı adı/şifresini) girebilirsiniz.Anında yazılım kendisini etkinleştirecektir.

Derinlemesine Panda Cloud Virüs Taraması​

1779802179712.png
1779802204877.png

Kendi cep telefonum olan, OPPO A3 'de kurdum ve etkinleştirdim..

1779802301825.png7/24 arkaplanda görevde (ve bataryayı sömürmüyor)

1779974184096.png

Sisteminiz için ücretsiz yeni bir antivirüs arıyorsanız, tamamen ücretsiz ve hafif bir antivirüs olan “Panda Cloud Antivirus”ü denemelisiniz.“Panda Cloud Antivirus”, hizmetlerin İnternet üzerinden sağlandığı yeni bulut bilgi işlem konseptine dayanmaktadır. Bu yeni antivirüs, dosyaları İnternet üzerinden tarar ve bu da onu sistem kaynakları üzerinde çok hafif hale getirir. Buluttaki (uzak sunucu) virüs tanımlarını otomatik olarak güncellediği ve dosyalarınızı bu en son virüs tanımlarını kullanarak taradığı için virüs tanımlarının düzenli olarak güncellenmesine de ihtiyaç duymaz.Bu yeni bulut tabanlı antivirüsten tam olarak yararlanmak için iyi bir hızlı İnternet bağlantınızın olması gerekir, aksi takdirde çalışmaz. Endişelenmeyin, çevrimdışıysanız, virüs tanımlarını yerel önbellekte de sakladığı için sisteminizi virüs saldırılarına karşı korumaya devam eder.

1779974224856.png

Yeni panda , hızlı ve seri...... (1,2 milyon dosya taraması)
1779974274963.png

O kadar pratik ki, seni diğerleri gibi zorlamaz, hatta oyun modu bile var (oyun oynarken kendisini askıya alıyor)
1779974302247.png

Gerçekten yeni Panda çok ama çok iyi...

Notebook PC'de Panda :
1779974360952.png

OPPO A3 128GB Cep Telefonunda Panda
1779974390062.png
1779974416911.png
1779974432180.png

Teşekkürler eline emeğine sağlık

Açıklamalr çok güzel detaylı olmuş. emeğine sağlık. Bir dönem bende kullandım. Gerçekten güzel ve oldukça sağlam vie sistemi var. PC değiştirdiğimde Webroot kullanmaya başladım. Panda kurmaya üşendim açıkcası. Ama tavsiye ederim kullanmayı düşünen olursa. Webroot lisans sürem doluyor. Belke bende yeniden Panda'ya geçerim.

Açıklamalr çok güzel detaylı olmuş. emeğine sağlık. Bir dönem bende kullandım. Gerçekten güzel ve oldukça sağlam vie sistemi var. PC değiştirdiğimde Webroot kullanmaya başladım. Panda kurmaya üşendim açıkcası. Ama tavsiye ederim kullanmayı düşünen olursa. Webroot lisans sürem doluyor. Belke bende yeniden Panda'ya geçerim.
Uzun yıllar boyunca

ESET (eski adı nod32)
KAV
AVG
Avira
Webroot
Avast
Norton (şimdi aklıma geldi ekledim buraya)

kullandım.Hepside (Webroot hariç) sistemi kastırdı.Sonra bunu denedim ve artık bundan vazgeçmem o kadar iyi ve kaliteli...

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam

Az önce basit bir Win32 Explolit kodu yazdım bakalım hemen algılayacak mı? diye hemen kaptı ve engelledi.
Ekran_Alıntısı.0084.jpg
Algılama ve engelleme hassasiyeti %99.99

Bildiğim kadarıyla avg de hafif bir program. Ama uzun süredir windows kullanmadığım için antivirüs ihtiyacım da olmadı. Eğer windows kurarsam bir denerim tekrardan.

Bildiğim kadarıyla avg de hafif bir program. Ama uzun süredir windows kullanmadığım için antivirüs ihtiyacım da olmadı. Eğer windows kurarsam bir denerim tekrardan.
AVG, kendini bozdu.Eskiden iyi idi.

Geri