Forumun Taranmış ve tek kullanıcılı İPTV hesaplarına ihtiyacı yok.

Konular
11
Spam yapmayınız!
Tarama yöntemi ile elde edilen m3u, xtream code hesapları hem sahibini kötü duruma düşürüyor hem de kısa süreli oluyor.
Bunlara gerek yok. Ücretsiz çalışan listeler ve programlar var.

Örneğin benim babam başka şehirde yaşıyor. Hesabı çalındığında kesik kesik izlemek zorunda kalıyor. Gidip değiştirmem gerekiyor.

Bazen de Iptv firması şifreleri otomatik değiştiriyor.

Bu hesapları kullananlar, hesap sahibinin kullanmasını engelliyorlar.
Hesap sahibi anlayıp, şifre değiştiriyor.

Bu hesapları paylaşmayınız, kullanmayınız, zaten çok kısa süre çalışacaktır.

Dostum merhaba; İlk önce şunu söylemeliyim burası paylaşım sitesi. Kendi adıma söylemek gerekirse panel bulurum tararım paylaşırım olmayan herkes izlesin diye ama 1 gün ama 1 ay ama 1 yıl farketmez .İptv zaten yasal bir platform değil. En başta siz ve babanız iptv satın alarak illegal bir yol izlemişsiniz. Ayrıca bizim amacımız bu paylaşılan hesabın kullanıcıları değil serverlerin sahipleri.Biz onları zor durumda bırakıyoruz.Yoksa kullanıcılara bir şey olmuyor servere yazar şifresinin değişmesini ister. O zaman biraz daha fazla para verip bütün güvenlik açıklarını kapatan server sahiplerinden iptv satın almanız.Dostum biz paylaşırız işine gelirse alır kullanırsın işine gelmezse kullanmazsın.Ayrıca senin bu konuya gelip cevap yazman bile manidar...

arkadaş bi heycanlanmış galyana gelmiş belliki kurtuluş osmanlı izlenmiş sıcağı sıcağına buraya konu açılmış heycanı geçince ve buranın kuruluş amacını özümseyince muhtemelen konuyu silmeye gelecektir. çokta önemsemeye gerek yok

Dostum merhaba; İlk önce şunu söylemeliyim burası paylaşım sitesi. Kendi adıma söylemek gerekirse panel bulurum tararım paylaşırım olmayan herkes izlesin diye ama 1 gün ama 1 ay ama 1 yıl farketmez .İptv zaten yasal bir platform değil. En başta siz ve babanız iptv satın alarak illegal bir yol izlemişsiniz. Ayrıca bizim amacımız bu paylaşılan hesabın kullanıcıları değil serverlerin sahipleri.Biz onları zor durumda bırakıyoruz.Yoksa kullanıcılara bir şey olmuyor servere yazar şifresinin değişmesini ister. O zaman biraz daha fazla para verip bütün güvenlik açıklarını kapatan server sahiplerinden iptv satın almanız.Dostum biz paylaşırız işine gelirse alır kullanırsın işine gelmezse kullanmazsın.Ayrıca senin bu konuya gelip cevap yazman bile manidar...
@Baron66 = Robin Hood :)

+1

Yasal olmayan ŞEY'i yasal olmayan şekilde taratıp ŞEY'in paylaşımı olabiliyor kimsenin yapabileceği birşey yok. Burada suçlu kim İPtv'yi satın alanmı yoksa panel taratıp kodları ele geçirip paylaşan mı ?

Dijital platformlarda bu konuda mağdur durumda yayınlarını İPtv satanlar çalmış oluyor zaten.

@Baron66 zenginden alıp fakire veriyor ;)

Tarama yöntemi ile elde edilen m3u, xtream code hesapları hem sahibini kötü duruma düşürüyor hem de kısa süreli oluyor.
Bunlara gerek yok. Ücretsiz çalışan listeler ve programlar var.

Örneğin benim babam başka şehirde yaşıyor. Hesabı çalındığında kesik kesik izlemek zorunda kalıyor. Gidip değiştirmem gerekiyor.

Bazen de Iptv firması şifreleri otomatik değiştiriyor.

Bu hesapları kullananlar, hesap sahibinin kullanmasını engelliyorlar.
Hesap sahibi anlayıp, şifre değiştiriyor.

Bu hesapları paylaşmayınız, kullanmayınız, zaten çok kısa süre çalışacaktır.
(Dinsizin hakkından İmansız gelir) demişler Teşekkür etmen lazım .Bak ne güzel Yasal olmayan yayını babana satıp babanı sömürenleri sömürüyoruz burada

Uydu alıcıları ve smarttvlere program (inattv, cine10 vb) yüklenemiyor.
Bu cihazlar için Iptv en kolay ve neredeyse tek çözüm.

(Ç)alınmış hesap kullanmak yerine şifresiz adresler kullanmak daha iyi olacaktır.
Kekik, ipstreet gibi m3u listeleri bu şekilde çalışıyor ve aylardır sorunsuz çalışıyorlar. İnternetten m3u linklerini bulabilirsiniz.

örnek adresler:

ipstreet ------

kekik ------

deathless ------

Bu adresler donmaz, şifre kontrollü olmadığından ve çalıntı olmadığından sorun çıkarmaz.

Uydu alıcıları ve smarttvlere program (inattv, cine10 vb) yüklenemiyor.
Bu cihazlar için Iptv en kolay ve neredeyse tek çözüm.

(Ç)alınmış hesap kullanmak yerine şifresiz adresler kullanmak daha iyi olacaktır.
Kekik, ipstreet gibi m3u listeleri bu şekilde çalışıyor ve aylardır sorunsuz çalışıyorlar. İnternetten m3u linklerini bulabilirsiniz.

örnek adresler:

ipstreet ------

kekik ------

deathless ------

Bu adresler donmaz, şifre kontrollü olmadığından ve çalıntı olmadığından sorun çıkarmaz.
Bu hesaplarda verilen yayınlarda kaçak yayınlar o ne olacak hocam ? Kaçak veya çalıntı hesap kullanmayın diyosunuz tamam eyvallah ama kaçak yayına teşvik ediyosunuz yani aynı şey ne fark var onu anlamadım.

Ben smarttv ye birden fazla m3u kuramıyorum derseniz:

github üzerinden bir hesap açın. İçine "tv.m3u" isimli bir dosya oluşturun.
Bu dosyanın içine linklerinizi yapıştırın. İlk satır mutlaka:
#EXTM3U
olsun.

Örnek (çalışmaz):

Bu dosyanızı smarttvinize veya uydu alıcınıza girin. Çalışmayan kanalları zaman zaman yenileyin.

Bu hesaplarda verilen yayınlarda kaçak yayınlar o ne olacak hocam ? Kaçak veya çalıntı hesap kullanmayın diyosunuz tamam eyvallah ama kaçak yayına teşvik ediyosunuz yani aynı şey ne fark var onu anlamadım.
Ben kaçak yayın kullanmayın demiyorum. Kaçak yayına karşı değilim.
Sadece çalıntı hesap kullanmayın diyorum. Hem sahibi kullanamıyor hem de kısa sürede kapanıyor.

Dsmart, amazon prime, bluetv gibi yayınlara üyeyim. yıllarca DT aboneliğim de vardı. Tivibu, tv+ yıllarca kullandım.
Babama da kaçak iptv aldım.
Buna rağmen yine de inat gibi programları kullanıyorum. Kullanım rahatlığı olduğu için.

Son düzenleme:
Ben kaçak yayın kullanmayın demiyorum. Kaçak yayına karşı değilim.
Sadece çalıntı hesap kullanmayın diyorum. Hem sahibi kullanamıyor hem de kısa sürede kapanıyor.

Dsmart, amazon prime, bluetv gibi yayınlara üyeyim. yıllarca DT aboneliğimde vardı.
Babama da kaçak iptv aldım.
Buna rağmen yine de inat gibi programları kullanıyorum. Kullanım rahatlığı olduğu için.
şahsi fikriniz saygı duyarım sadece her konu altında kendi konum dahil mesajınızı gördüğüm için sormak istedim :)

Aslında açık açık yazdım. Babam başka şehirde yaşıyor. İptv hesapları patlatılınca izleyemiyor.
Benim tek derdim bu.
İsteyen platformlara üye olur, izler.
İsteyen iptv satın alır.
İsteyen apk kullanır.
İsteyen de free iptv kullanır.
Ben hepsini kullanıyorum.

Taranmış hesaplar sıkıntı.

Size şu andaki listemi atayım. m3u dosyasının içine bakıyorum. Kullanıcı, şifre şeklinde değilse ekliyorum.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-03 at 17.29.07.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-03 at 17.29.07.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Yani paylaşımların genelde sizin istemediğiniz bir şekilde yapıldığı forumda her başlık altına kullanmayın, etmeyin yazmamalısınız.

Evet, ben de bana ait olanı ücretini ödediysem ve ben izin vermedikçe başkasının kullanmasını istemem ama bunun için sağa sola gidip yapmayın etmeyin demem.

Ben rica ediyorum sizden. O kadar çok konuda gördüm ki bu taleplerinizi şahsen rahatsız oluyorum. İnsanları suçlu hissettirmemelisiniz. Herkes zaten yeterince biliyor neyin doğru neyin yanlış olduğunu.

Son zamanlarda çok daha iyi yöntemler ortaya çıktı. Ben onların kullanılmasından yanayım.
Ben kullanmayın desem de sonuç değişmez. İptv tarayan ve yayınlayan birçok site var.

Şu linkleri bir gözden geçirin.

ipstreet ------ https://halktv-live.daioncdn.net/halktv/halktv.m3u8

kekik ------ https://c0.b4c8d3e9f1a2b7c5d43.cfd/yayinex3.m3u8

deathless ------ https://playlist.fasttvcdn.com/pl/rfrk9821hdy9dayo8wfyha/dizi-tv/playlist/0.m3u8

vcdn.net/ azerbaycan/sehiyye-tv.m3u8

Yani paylaşımların genelde sizin istemediğiniz bir şekilde yapıldığı forumda her başlık altına kullanmayın, etmeyin yazmamalısınız.

Evet, ben de bana ait olanı ücretini ödediysem ve ben izin vermedikçe başkasının kullanmasını istemem ama bunun için sağa sola gidip yapmayın etmeyin demem.

Ben rica ediyorum sizden. O kadar çok konuda gördüm ki bu taleplerinizi şahsen rahatsız oluyorum. İnsanları suçlu hissettirmemelisiniz. Herkes zaten yeterince biliyor neyin doğru neyin yanlış olduğunu.
Bir zamanlar da film paylaşım emule ve torrent formlarında da bu tür konular açılırdı, yapmayın etmeyin, yasak 😊 ama herkezden önce upload listesinde etmeyin diyen sömürürdü filmleri

agzına saglık.

Son zamanlarda çok daha iyi yöntemler ortaya çıktı. Ben onların kullanılmasından yanayım.
Ben kullanmayın desem de sonuç değişmez. İptv tarayan ve yayınlayan birçok site var.

Şu linkleri bir gözden geçirin.

ipstreet ------ https://halktv-live.daioncdn.net/halktv/halktv.m3u8

kekik ------ https://c0.b4c8d3e9f1a2b7c5d43.cfd/yayinex3.m3u8

deathless ------ https://playlist.fasttvcdn.com/pl/rfrk9821hdy9dayo8wfyha/dizi-tv/playlist/0.m3u8

vcdn.net/ azerbaycan/sehiyye-tv.m3u8
Dostum anlamadığın şey apk'lar yayınları zaten senden benden çalınan dns'lerle yapıyorlar yani aynı şey. Kekik,inat,gpik,vs. Ama sana şöyle bir kıyak yapabilirim parayla almış olduğunuz panelin dns'ini ver bana ( gibi) ben tarayayım bedava kullanın boşuna para vermeyin.Olsun ben yine son sürat taramaya devam...Kal sağlıcakla...

Ekli dosyalar

• tarama.png
    tarama.png
    91.7 KB · Görüntüleme: 18
Teşekkürler.
Ben fikrimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Programların kaynak m3u listelerini kendi serverlarına aktarıp yayınladıklarını biliyorum. Bu sistemde donma olmuyor çünkü kullanıcı sınırı olmuyor.
Sabrınıza ve dostane tavrınıza teşekkür ederim.

Babamın kullandığı iptv butik ve sadece davetiye usuluyle çalışıyor. Çok yakınlarımıza davetiye göndermemizi istiyorlar.
Dns adresi az sayıda kişide oluyor ve göze batmıyor.

Geri