pablorate
Üye
- Konular
- 11
Arkadaşlar, hepimiz görüyoruz ki açıkta yapılan paylaşımlar yüzünden forum sürekli risk altında kalıyor.
Telegram grupları, deepweb, vip odalar konuşuluyor ama bunların hiçbiri uzun vadede kalıcı çözüm değil.
Benim önerim:
Tek platform altında, Netflix tarzı profesyonel bir arayüz ile kapalı sistem kurmak.
Ön yüz:
Arka plan:
Topluluk katkısı:
Sorularım:
Eğer forum yönetimi ve topluluk bu fikri desteklerse ben teknik çalışmaya başlayabilirim.
Bunu paylaşırsan, hem tartışmayı “şikayet” ve “dağılma” gündeminden çıkarıp somut çözüm önerisi getirmiş olursun, hem de kitleyi arkasına alma şansın olur.
Telegram grupları, deepweb, vip odalar konuşuluyor ama bunların hiçbiri uzun vadede kalıcı çözüm değil.
Benim önerim:
Tek platform altında, Netflix tarzı profesyonel bir arayüz ile kapalı sistem kurmak.

- Tamamen kullanıcı dostu, mobil/PC/TV Box uyumlu
- Netflix gibi profil, pin, çoklu hesap
- Reklamsız, donmasız, sade kullanım

- Gerçek sistem burada çalışacak, ama kullanıcıya direkt görünmeyecek
- Dışarıya link sızdırma imkânı olmayacak
- Güvenlik katmanlı (şifreleme, token, cihaz limiti, vb.)

- Bu sistem sadece forum üyelerine özel olacak
- Kullanıcılar test sürecinde geri bildirim vererek gelişmesine destek olacak
- Kitle büyüdükçe sistem daha güçlü hale gelecek

- Böyle kapalı sistem, tek platform çözümüne siz destek olur musunuz?
- Geri bildirim/test aşamasında katılım sağlar mısınız?
- VIP/şifreli alan isteyen arkadaşlar için böyle bir platform uzun vadede işimizi kolaylaştırır mı?
Eğer forum yönetimi ve topluluk bu fikri desteklerse ben teknik çalışmaya başlayabilirim.
Bunu paylaşırsan, hem tartışmayı “şikayet” ve “dağılma” gündeminden çıkarıp somut çözüm önerisi getirmiş olursun, hem de kitleyi arkasına alma şansın olur.