Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Siz ne kadar çok düşünüyorsunuz forumu FORUMUN kalbi sökülmüş kolu kadadı kırılmış SİTE SAHİPLERİNİN yetkililerinin umrunda değil siz üyeler kendinizi parçalıyorsunuz SİNETCH' kapatsınlar başka bitane açsınlar eğer halka hizmet etmek istiyorlarsa
AYRICA
İPTV M3U yoksa forum ölmüştür zaten cenaze üzerinde tepişmenin bir anlamı yok
Gereği yapılacaktır.

Siz ne kadar çok düşünüyorsunuz forumu FORUMUN kalbi sökülmüş kolu kadadı kırılmış SİTE SAHİPLERİNİN yetkililerinin umrunda değil siz üyeler kendinizi parçalıyorsunuz SİNETCH' kapatsınlar başka bitane açsınlar eğer halka hizmet etmek istiyorlarsa
AYRICA
Sen ne saçmalıyorsun kardeşim, site sahiplerinin umurunda değil ne demek, çok biliyorsan kendin aç, biz gelip orada takılalım. Artık böyle saçma sapan mesajlara tahammül etmeyeceğim. Biz senin emir kulunuz zaten burayı kapatıp başka açacağız, başka emrin varsa onları da bildir de ne yapmalıyız biz de bilelim. Hey Allah'ım...

AYRICA
Bu üslup doğru değil Site sahibi taşınma sürecinde şehir değil ülkeler arasında ben en azından kendi adıma konuşabilirim verdiği hizmet ve yardımları için bir talebi olmadı tam tersine çok da fayda sağladım kendisinden teşekkür ederim.
İstemediğim beğenmediğim anda da çekip gidebilirim.
Hatırlatayım dedim aynı konu her akıl veren beğenmeyen için de geçerli.
Hayırlı yolculuklar.

Arkadaşlar Kasap Et Derdinde Koyun Can Derdinde,Hem Üzüm Yiyeceksiniz,Hem Bağciyi Döveceksiniz.El İnsaf,Pes Diyorum.Adama Zorla Forumu Kapittiracaksiniz Boyle Devam Ederse
Begenmeyen Varsa Gidebilir.Hem Forumun Bizlere Sagladigi Konulardan İstifade Edecegiz Forum
Bazi Kategorileri Bir Sureligine Kaldirdi Diye Foruma Sahip Cikmak Yerine Destek Olmak Yerine Daha
Köstek Olacaksiniz.Ortada 1 Sorun Varken O Sorunu Cozmek Yerine Soruna Sorun Ekleyeceksiniz.
Halbuki Biraz Sabretsek Sorunlari Cozmek İcin Care Uretsek Bir Olsak Birlik Olsak Ne Olur.Hem Nimetlerden Faydalanip Hem Nankorluk Yapmak Olmaz Giden Varsa Buyursun Gitsin Kalanlar Bize Yeter Hayatta HerSey M3u Lardan Uygulamalardan İbaret Degildir.Onemli Olan Dostluk,Kardeslik,Arkadaslik,Sevgi,Saygi,Anlayis,Yardimci Olmak.Aile Ortami Kurmak.Bunlar Daha Degerlidir.Aksini Dusunen Varsa Arkasina Bakmadan Cekip Gidebilir.Forum Bizlerden Ucret İstemiyor Reklam Gelirleri İle İdare Ediyor Tabii Karsidan Hersey Basit Gelebilir Hadi Daha İyisini Siz Yapin. Sizde Forum Acin Nasilmis Gorelim Oyle Atmakla Tutmakla Lafla Peynir Gemisi Yuruyormu Gorelim.
Biraz Sert Oldu Biliyorum Arkadaslar. Surcu Lisan Ettiysem Affola Saygilarimla.Kargo1975

Telegramda telif yemek öyle kolay değil öyle olsa milyon takipçisi olan mod grupları 10bin üzeri panel grupları yerdi. Telif yemenin ana sebebi platfromun yada yayının orijinal adıyla muhabettin dönmesi. Çünkü telif sebebi için hangi mesaj teliflik diye telif attirmak isteyene göster diye sorar. Dikkatli davranılırsa telif falan olmaz.

bir saattir neden yerimlerime kaydettiğim hiçbir şeye erişemiyorum diye kafayı yemek üzereydim.
Ban mı yedim diye düşünmedim değil.
çok üzüldüm.

Geri